fbq
Renny ja Johanna Harlin

Johanna paljastaa: Näin Harlinien unelmat käyvät toteen

Elokuvapariskunta Renny ja Johanna Harlinin vuosi on ollut vaiheikas. 

Vuonna 2021 hulppeat häät Ranskan Rivieralla järjestäneet Harlinit muuttivat viime vuonna aurinkoiseen Floridaan, ja kaksikon lapsi syntyi heinäkuussa. Elokuussa kastettu pienokainen sai nimekseen Coco Liisa Maria ja täyttää tammikuussa kuusi kuukautta. 

Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa vuonna 2020 tavanneet rakastavaiset vaikuttavat elävän pelkkää unelmaa. Johanna kuitenkin paljastaa sosiaalisessa mediassa, että Harlinien perheen onni on kiinni yksinkertaisesta asiasta.

Johanna Harlin jättää hyvästit Euroopalle – Renny riensi paikalle siirappisen viestin kera

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Johanna julkaisi Instagramin tarinaosiossaan jälleen ihastuttavaa sisältöä perheen arjesta. He ovat käyneet rauhallisella päiväkävelyllä palmujen alla perheen Myy-koiran kanssa ja suunnanneet sitten rannalle. 

- Mieli lepää meren äärellä. Vuonna 2023 haluamme viettää mahdollisimman paljon aikaa juuri siellä, hän kirjoittaa rantavideon yhteydessä.

Renny Harlin esitteli värikkään rantatyylinsä – kuva!

Harlineilla on tapana visioida tulevaa vuotta.

- Ollaan suunniteltu meidän ensi vuotta "unelmakartan" avulla joka tehdään joka vuosi. Yleensä suurin osa suunnitelmista toteutuu! Johanna iloitsee, ja suosittelee kaikkia testaamaan samaa metodia.

- Paljon yllätyksiäkin mahtunut tietysti mukaan. Tänä vuonna meillä on tosi kunnianhimoiset tavoitteet!! 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Johannan mukaan jarruttelu ei kannata, kun puhtia riittää.

- Samalla kaikki tehdään vauva edellä. Hän on tietysti se nr 1 asia meidän elämässä, rakastava äiti kirjoittaa ja paljastaa tiedossa olevan mielettömiä juttuja.

Johanna Harlin harvinaisen avoimena äitiydestä: "Tuntui, etteivät voimat riittäneet"

Duunitori neuvoo, että unelmakartan voi tehdä esimerkiksi lehtileikkeistä leikkaa-liimaa-periaatteella, täysin digitaalisesti tai vaikka maalaamalla. Tärkeintä on, että unelmakartan näkee tarpeeksi usein, sillä se muistuttaa tietoisesti ohjaamaan elämää unelmia kohden.

Vauvakuva synnytyssairaalasta julki! Renny Harlin hehkuttaa: ”Emme voisi olla onnellisempia”