fbq
Kotimaa
14.10.2021 19:58
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Björn Walhroos
Jestas! Upporikas Nalle Wahlroos vaihtoi menopeliä – kohupankkiiri luottaa todelliseen öky-hybridiin: kuvat!
Kotimaa
14.10.2021 19:58
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Sampo-konsernin ja UPM:n hallituksen puheenjohtaja Björn "Nalle" Wahlroos, 69, on luonut urallaan satojen miljoonien eurojen omaisuuden. Pankkiirivelhon hankkima uusi autokin on sen mukainen.

Asia selvisi torstaina (14.10.) Nallen saapuessa elämäkertakirjansa Barrikadeilta pankkimaailmaan julkistamistilaisuuteen Helsinkiin Otavan tiloihin.

Lue myös: Kohupankkiiri Björn "Nalle" Wahlroos kävi autokaupoilla – öky-Bentley alennusmyynnissä!

Nallen ei voi sanoa itse kurvanneen paikalle, sillä häntä tietysti kyyditsee autonkuljettaja. Multimiljonäärin kuskin uusi työkalu on pröystäilevän upea ökyauto, brittiläinen Bentley Bentayga Hybrid.

Suomen rikkaimpiin miehiin lukeutuva Björn "Nalle" Wahlroos, 69, ilmestyi kirjakustantamon sisäpihalle uudella menopelillään.
Suomen rikkaimpiin lukeutuva Nalle ilmestyi kirjakustantamon sisäpihalle uudella menopelillään.

Ökyilyä takapenkeillä

Keväällä 2020 käyttöön otettu luksusautotehtaan hybridikaara liikahtaa autokaupasta halvimmillaan hieman alle 200 000 eurolla. Rahassa rypevä Wahlroos ei kuitenkaan ole kaikesta päätellen tyytynyt Bentleyn halvimpaan malliin.

Lue myös: Ohhoh, nyt on ökyä! Björn ”Nalle” Wahlroos lipui limusiinilla shoppailemaan – kuvat!

Kuten kuvasta alta näkyy, Nallen menopelistä löytyy harvinainen kahden istuttava takapenkki. Noin 12 000 euron lisävaruste tuo takapenkkimatkustajien väliin ylellisen keskikonsolin.

Nelipaikkaisessa Bentleyssä takapenkit ovat luonnollisesti sähkösäädettäviä. Takapenkkiläiset voivat myös ohjata auton multimediatoimintoja sekä ilmastointia Bentleyn omalla tabletilla, kuinkas muuten.

Kuten kuvasta näkyy, Nallen öky-Bentleyn takapenkki on kaksipaikkainen. Lisävaruste maksaa maltaita, mutta summat ovat Nallelle lähinnä karkkirahoja.
Nallen öky-Bentleyn takapenkki on kaksipaikkainen. Lisävaruste maksaa yli kymppitonnin, mutta Nallelle sellaiset summat ovat lähinnä karkkirahoja.

Menopelien mestariteos

Varustelutasosta riippuen uuden hybridi-Bentleyn hinta voi heilahtaa helposti lähes 300 000 euroon. Sen hiljainen V6-kone tuottaa 462 hevosvoimaa, joista 100 heppaa irrotetaan sähkömoottorista.

Lue myös: Uuh, Björn Wahlroos lensi Helsinkiin erittäin tyylikkäänä – kuva!

Torstaina Otavan takapihalle kurvannutta Nallen luksusautoa ei kuullut lähes lainkaan. Ääneti paikalle lipunut menopelien mestariteos kyyditti upporikasta kohupankkiiria kermanvärisillä nahkapenkeillä.

On kuitenkin syytä huomioida, että Bentley jos mikä on autovalmistaja, joka osaa ottaa asiakkaidensa erikoistoiveet huomioon. Brittiläismerkin autot ovat lähes loputtomasti räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin, jos vain saldo riittää – ja Nallellahan riittää.

Halvimmillaan Bentley Bentayga Hybrid kustantaa noin 200 000 euroa. Lisävarusteista riippuen summa voi kivuta helposti 300 tonniin.
Halvimmillaan Bentley Bentayga Hybrid maksaa noin 200 000 euroa. Lisävarusteilla hintaa voi tulla helposti satatonnia lisää.
Sampo-konsernin ja UPM:n hallituksen puheenjohtaja osallistui Otavan edustustiloissa tuoreen elämäkertansa Barrikadeilta pankkiiriksi -julkistamistilaisuuteen.
Sampo-konsernin ja UPM:n hallituksen puheenjohtaja osallistui Otavan edustustiloissa tuoreen elämäkertansa Barrikadeilta pankkiiriksi julkistamistilaisuuteen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »