fbqJestas! Sara Sieppi osti sokkona punaisen mökin ja mansikkamaan - kuvat sisältä ja ulkoa | Seiska
Katso kuvat!
Sara Sieppi

Jestas! Sara Sieppi osti sokkona punaisen mökin ja mansikkamaan - kuvat sisältä ja ulkoa

Kotimaa | 10.10.2021 16:47

Somevaikuttaja ja ex-missi Sara Sieppi, 30, on tehnyt yllättävät talokaupat. Sara ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että hän on ostanut punaisen mökin ja mansikkamaan. Kaunotar ei myöskään malttanut olla julkaisematta useita kuvia uudesta talostaan.

Ostopäätös syntyi varsin nopeasti, sillä Sara ei ollut edes nähnyt asuntoa ennen kauppakirjaa.

- Ostin mökin, jota en ole nähnyt, hän naureskeli Instagramin 24 tuntia näkyvissä videotarinoissa.

Tarinoissaan Sara myös mainitsi ajaneensa kahdeksan tunnin automatkan, mistä voisi päätellä, että mökki saattaisi sijaita Pohjois-Suomessa. Vuoden 2011 Miss Suomi on alunperin kotoisin Torniosta, mutta asuu nykyisin Helsingissä.

Lue myös: Viiniä 24 tuntia putkeen! Julkkiskaunottaret karkasivat bilemökille: Sara Sieppi, Sabina Särkkä ja Janna poseerasivat kameroille puolipukeissa - katso!

Arkistovideo: Sara Sieppi täytti 30 vuotta

Grillikota ja rantasauna

Mökkiostos oli ilmeisen onnistunut, sillä kaunotar fiilisteli viimein paikan päälle päästyään taloa ja ympäristöä silminnähden onnellisena. Asuinalueeseen kuuluu punaisen tuvan lisäksi muun muassa grillikota ja rantasauna. Saunomisen yhteydessä voi myös pulahtaa uimaan, sillä rappuset johtavat suoraan veden äärelle.

- Tämähän on valtava, Sara hämmästeli tonttiaan videolla.

Sara on ehtinyt jo asettua uuteen mökkiinsä, ja julkaisi viikonloppuna sometarinoissaan videota leimuavasta takasta, pihapiiristä ja sisätiloista.

- Rakastan tätä, Sara kirjoittaa videoklippien yhteydessä.

Uusi talonomistaja julkaisi itsestään myös kuvan, jossa hän poseeraa mökin kuistilla.

Welcome to my mökkicrib; punainen tupa ja mansikkamaa, Sara kirjoitti kuvapäivityksen yhteyteen.

Katso kaikki kuusi kuvaa klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Sara sai lukuisia onnitteluviestejä päivitykseensä.

449 000 euron ullakkokoti

Sisustukseen hurahtanut Sara on todella kunnostautunut talokaupoilla, sillä viime talokaupoista ei ole aikaakaan. Heinäkuussa 2020 Sara osti ensimmäisen oman asunnon Helsingistä.

- Aloin yksi viikonloppu katsoa ekaa kertaa kaikkia asuntoja ja sillä silmällä, jos joskus ostan oman, ja löysin tämän. Sit mä olinkin yhtäkkiä näytössä ja sit samalla viikolla oli pankkineuvottelut ja sitten ostinkin asunnon, eli en käynyt missään muualla (näytössä), Sara kertoi somessa nopeista ostopäätöksistään vuosi sitten.

Lue myös: Sara Sieppi esitteli ensi kertaa juuri ostamaansa uutta kotia - suunnitteilla hankala rakennusprojekti: "Tämä on vähän vaikea tila"

Sara kertoi tuolloin videotarinassaan, että kyseessä on noin 60-neliöinen omistusasunto Helsingin keskustan liepeiltä. Seiska uutisoi viime vuoden syyskuussa, että asunto sijaitsee lähellä merenrantaa ja Saran uusi koti on sisältää kaksi huonetta, avokeittiön ja kylpyhuoneen sekä saunan.

Seiskan tietojen mukaan Sara on lunastanut itselleen myös autopaikan talon sisäpihalta. Sara maksoi asunnosta 449 000 euroa.

Lue lisää: Vau, Sara Sieppi osti ensimmäisen omistusasuntonsa! Somepäivitys taisi paljastaa ökyluokan yksityiskohdan Saran uudesta kodista - katso kuva!

Sara osti loppukesästä uuden kodin, joka sijaitsee Helsingissä keskellä pian alkavaa rakennustyömaata.
Sara osti loppukesästä 2020 uuden kodin, joka sijaitsee Helsingissä.

Lue lisää: Katoaako missikaunottarelta merinäköala?! Sara Siepin uusi koti on pian keskellä massiivista rakennustyömaata – kuva!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!