fbq
Jere Karalahti

Jere Karalahti tykitti tiukan mielipiteensä somessa: "Junteille tiedoksi"

Entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti, 48, kirjoitti tiukan tekstin sosiaalisessa mediassa.

Jere Karalahden somekäytös hämmentää - poisti kuvat vaimostaan: "Erityiselle naiselleni, jonka täytyy mennä"

Jere Karalahti avautui yllättäen 24 tuntia näkyvissä Instagramin tarinoissaan tänään perjantaina (26.5.). Jere kertoo mielipiteensä nykypäivän ihmisistä, ja jakoi videoklipin naisesta, jonka yllä oli Metallican bändipaita. Nainen ei kuitenkaan osannut nimetä yhtäkään bändin kappaletta.

– Jotenkin niin hullua, et ihmiset ei enää edusta mitään eikä ole omia arvoja ja periaatteita ja kuten edellisessä stoorissa vedetään Metallica-päällä ja ei ole mitään hajua edes mikä se on, kuhan on muotia tai et muutkin tekee niin, Jere kirjoittaa somessa ja lisää:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kunnia ja kunnioitus puuttuu kokonaan ja kaveri kiteytti nykypäivän niin hyvin ja sanoi, et ennen vanhaan oli kova juttu ku oli edes pläägät eli kaikille junteille tiedoksi, ni futiskengät eli nappikset, ja niillä vedettiin aamusta iltaan kentällä ja pihoilla ja jengi halus pelaa yhdessä.

jere ja nanna
Jere avioitui puolisonsa Nanna Karalahden kanssa vuonna 2015. Jerellä ja Nannalla on kolme yhteistä lasta. Jerellä on myös kaksi tytärtä aiemmista suhteistaan.

Ex-kiekkoilija on sitä mieltä, että nykymaailman meno on erilaista.

– Nykyään kova juttu on se, et pitäs nuorilla olla 600 euron vyö housuissa ja loppupeleissä sekin pöllitään ja junteille, ni varastetaan sun päältä ha ha ai vittu ja sit ihmiset ihmettelee ja valittaa kauhuissaan, et mitä täällä tapahtuu.

Jeren mielipide sai aikaan lukuisia kommentteja, joista mies julkaisi muutaman somekanavallaan. Lopulta Jere päätti poistua takavasemmalle mielipiteineen.

– Nyt on taas Insta täynnä ja satoja viestejä ja mielipiteitä ja kannanottoja. Ja tässä vaiheessa taitaa olla parasta vaan toivottaa kaikille hyvää ja mahtavaa viikonloppua ja pitäkää huolta itsestänne ja lähimmäisistä, Jere toteaa lukuisten sydämien kanssa.

Jere Karalahdelta erikoinen somepäivitys – mistä on kyse?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy