fbq
jere karalahti

Jere Karalahden fani tatuoi idolinsa kuvan ihoonsa - tällainen siitä tuli

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti, 47, ei ole kommentoinut sosiaalisessa mediassa vaalimenestystään. Sen sijaan hän on jakanut huikean kuvan tatuoinnista, jossa koreilevat Jeren kasvot.

Instagram-päivityksessään Jere poseeraa mairea hymy kasvoillaan ja näyttää kameralle peukkua. Kohukiekkoilijan vieressä seisoo mies, jonka reidessä on suuri tatuointi. Jalassa on värikäs kuva neljän MM-mitalin miehestä. 

Eilen kuulin et tänää tatzka-messuilla on erittäin taju kuva tekeillä ni pakkohan se oli mennä paikanpäälle kattoo ja kyl huikeeta jälkee ja työtä tehty. Vetää nöyräksi tämmöinen kunnianosoitus, Jere hehkuttaa.

Onko tämä sitä kuuluisaa reittä pitkin uralla edistymistä… on hiano kuva kuiteski, yksi miehen someseuraajista kommentoi.

Jere oli ehdolla eduskuntaan Harry "Hjallis" Harkimon perustaman Liike Nyt -puolueen riveissä Helsingin vaalipiirissä. Ristiriitainen kiekkosankari keräsi vain 455 äänen saaliin eikä eduskuntatalon ovi auennut hänelle.

Jeren ilmoitus ehdokkaaksi lähtemisestä oli monelle yllätys. Puoliso Nanna Karalahti, 35, antoi täyden tukensa aviomiehen poliittiselle uralle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jere Karalahti aloitti eduskuntavaalikampanjan - "Treenataan vähän tota kiteyttämistä vielä"

– Minusta on oikeasti hyvä juttu, että Jere hakee eduskuntaan. Hänellä on tosi vahvat mielipiteet ja hänellä on maailman suurin sydän, hyvinvointiyrittäjä kuvaili.

– Hän haluaa oikeasti hyvää sinne, missä sitä hyvää tarvitaan. Sen eteen Jere on myös valmis tekemään kaikkensa, jotta hyvä löytää oikeaan osoitteeseen.

Nanna Karalahti paljastaa: tällainen Jere Karalahti on oikeasti