fbq
Kotimaa
21.07.2021 11:03
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Jenni Alexandrova
Jenni Alexandrova julkaisi rakkautta ja paljasta pintaa tihkuvan kuvasarjan lemmekkäästä kesästään: "Upea upea sinä" - katso kuvat!
Kotimaa
21.07.2021 11:03
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Me Naiset -radion juontajatähti Jenni Alexandrova, 41, hehkuu onnea kesän ja uuden parisuhteen myötä.

Diili-ohjelmassa Jaajo Linnonmaan neuvonantajana toimineen Toni Lähteen kanssa keväästä asti seurustellut Jenni julkaisi Instagramissa rakkautta hehkuvan kuvasarjan kesänsä parhaista hetkistä. Kuvasarjassa on lemmekkäitöä yhteisotoksia Jennistä ja Tonista sekä upeita kesäisiä maisemia ja tunnelmia.

Kuvasarjassa vilahtaa myös paljasta pintaa. Yhdessä otoksessa Toni on saunan lauteilla aatamin asussa ja myös Jenni poseeraa kuvasarjassa vähissä vaatteissa, kun hän poseeraa laituriselfiessä uima-asussa, jossa on erittäin syvään uurrettu kaula-aukko.

- Kesä ja hetket, Jenni kirjoitti päivityksen tekstiksi.

Lue myös: Jenni Alexandrovan rintoja paljastava poseeraus sykähdyttää - kumpi kahdesta vaihtoehdosta on parempi? Katso!

Jennin ystävät ja julkkiskaverit reagoivat kuvasarjaan ihastellen. Sydämiä kommenttikenttään laittoivat muun muassa malli Vilma Bergenheim, julkkislääkäri Emilia Vuorisalmi ja juontaja Satu Kotonen.

- Söpöt, kommentoi puolestaan laulaja Leo Stillman.

- Upea upea sinä ja ihania kuvia, kirjoitti Lauri Taatsin tyttöystävänä tunnettu strippari-Sofia

Lue myös: Rakkaudentäyteinen yhteiskuva! Jenni Alexandrova onnensa kukkuloilla mielitiettynsä syleilyssä – pari loistaa kuin yhdessä kuin Naantalin aurinko!

 

Suhde paljastui keväällä

Jennin ja Tonin suhde paljastui huhtikuussa. Pariskunta vahvisti tuolloin suhteensa julkisuuteen ja he poseerasivat toukokuussa myös sosiaalisessa mediassa Tonin julkaisemassa yhteiskuvassa.

Lue lisää: Suhdepaljastus! Juontajakaunotar Jenni Alexandrova ja Diili-Toni: Kuumaa sutinaa!

- Joku viisas on joskus todennut, että helluntai on ennen kaikkea leikin ja lemmen aikaa. Leikki ja lempi... mitä sitä muuta tarvitsee? Nyt on hyvä olla, Toni kirjoitti helluntaina julkaistun päivityksen oheen rakastavasti.

Lue lisää: Kuumia suudelmia! Jenni Alexandrovan ja Diili-Tonin lämpimät välit eivät jääneet epäselviksi turkulaisessa ravintolassa