Jatkuvia ristiriitoja! Nyt puhuvat unelmatyönsä menettäneen Maisa Torpan ex-kollegat: ”Potkut olivat vain ajan kysymys”

Kotimaa | 03.04.2021 07:03

Seiska paljasti aikaisemmin, että kohukaunotar Maisa Torpan, 29, unelmaura lentoemona jäi lyhyeksi, sillä kohublondin työsuhde on nyt purettu. Lähteet vahvistavat tämän tapahtuneen maaliskuun alussa.

Seiskan saamien tietojen mukaan potkujen syynä on Maisan laiminlyönti toimittaa vaadittu todistus, että hän kelpaa ilma-aluksen henkilökuntaan muun muassa turvallisuuden osalta. Työnantaja oli vaadittua todistusta pyytänyt useaan kertaan.

Seiska ei tavoittanut Maisaa kommentoimaan asiaa.

Lue lisää: Shokkipotkut lentoyhtiöstä! Maisa Torpan syöksykierre syvenee – kuvat kohukaunottaren rajusta muodonmuutoksesta Seiskassa!

Otsikoissa taajaan  paistatteleva Maisa  on yleensä aiheuttanut kohuja suhde-elämällään.
Otsikoissa taajaan  paistatteleva Maisa  on yleensä aiheuttanut kohuja suhde-elämällään.

Jatkuvia ristiriitoja

Seiska on haastatellut useita Maisan entisiä kollegoita, jotka kertovat hänen aiheuttaneen jatkuvasti ristiriitoja työpaikalla. He esiintyvät nimettöminä asian arkaluontoisuuden vuoksi, mutta Seiska on varmistanut heidän työsuhteensa.

– Kun Maisaa haluttiin käytöksestä vastuuseen, hän uhriutui ja syytti muita työpaikkakiusaamisesta. Toiminta sai työkaverit karttamaan häntä entisestään, Seiskalle kerrotaan.

Maisa aiheutti tietojen mukaan myös ristiriitoja esimiesten ja alaisten välille.

– Kovasti ihmeteltiin, miten Maisan taidoilla ylipäätään pääsi purserikurssille. Paljon häntä hyysättiin, mutta lopulta oli vain ajan kysymys, koska hän saa potkut, Seiskan haastattelema kollega kertoo.

Lue myös: Maisa Torpan uusi ura! Potkut saanut kohukaunotar vastailee puhelimeen virastotalossa

Jätti sotkun jälkeensä

Seiskan tietojen mukaan sisäiset ristiriidat eivät suinkaan ole päättyneet Maisan potkuihin.

– Maisa on tehnyt useita ilmoituksia entisistä työkavereistaan ja syyttää heitä työpaikkakiusaamisesta, Seiskalle kerrotaan.

Toimintamalli on Maisalle tuttu entuudestaan, ja tuttavapiiri on mennyt vuosien varrella uusiksi monta kertaa. Entiset ystävät ovat kertoneet Seiskalle Maisan punovan ympärilleen valheiden verkon.

– Kulissien sorruttua hän löytää aina vikaa muista kuin itsestään. Hän aloittaa armottoman mustamaalaamisen, soittelee työpaikoille ja häiriköi yhteisiä tuttuja, ex-ystävä kuvailee.

Lue myös: Maisa Torppaa epäillään kunnianloukkauksista! Ex-ystävä Sahra Ali: Maisa yritti sovittelua!

Uhriutui koulussakin

Lähihoitajakoulussa Maisa joutui vetäytymään etäopetukseen, kun paljastui hänen kertoneen opiskelutovereistaan uskomattomia tarinoita. Tuolloinkin Maisa sanoi itse joutuneensa kiusatuksi.

– Hän tekee lastensuojeluilmoituksia ja tutkintapyyntöjä poliisille. Kostotoimet eivät ole koskaan johtaneet mihinkään, mutta aiheuttavat valtavasti stressiä kohteena oleville, toinen entinen ystävä kertoo kokemuksestaan.

Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan Instagramissa!

Teksti:Panu Hörkkö ja Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!