fbq
Jasper Pääkkönen

Jasper Pääkkönen fiilistelee isyyttä paratiisirannalla - harvinainen kuva

Näyttelijä Jasper Pääkkösen ja tämän espanjalais-filippiiniläisen mallirakkaan Alexandra Escatin rakkaus kukoistaa, ja pariskunta viihtyy yhdessä upeissa luksusmaisemissa.

Rakastavaisille syntyi tytär joulupäivänä 2021, ja etenkin Alexandra on julkaissut mitä suloisimpia valokuvia pikkuisesta sosiaaliseen mediaan. 

Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas mystisessä kylpykuvassa - sai aikaan valtavasti onnitteluja

Huomattavasti harvemmin päivittelevä Jasper ei ole lisännyt someen vauvasisältöä söpön, tammikuisen varvaskuvan jälkeen, ja näyttelijän edellinen Instagram-julkaisukin on maaliskuun lopulta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Yllättäen Jasper julkaisi kuitenkin sunnuntaina (12.6.) Instagram-sivullaan harvinaislaatuisen kuvan, joka lienee ensimmäinen sosiaalisessa mediassa julkaistu yhteiskuva hänestä ja perheen pienimmästä. 

Sydämen sulattavassa kuvassa Jasper makoilee paratiisirannalla riippukeinussa ja pitelee pikkuvauvaa korkealla ilmassa käsivarsiensa varassa. Palmupuiden varjossa kaksikko on suojassa suoralta auringonpaisteelta, ja edessä siintää täydellisen turkoosi meri. 

Kuva saattaa olla otettu Malediivien rantaparatiisissa, jonka luksuspuitteista Alexandra lisäsi hellyyttävän imetyskuvan toukokuun lopussa.

"Ensimmäinen perheloma" - Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas upeassa imetyskuvassa Malediiveilla

Upeaan kuvaan ovat reagoineet ihastuneilla emojeilla muiden muassa Jasperin Viikingit-kollega, näyttelijä Peter Franzén sekä Duudsoneista tuttu HP Parviainen.

Jasper kuuluu menestyneimpiin suomalaisnäyttelijöihin, ja hän on tähdittänyt muiden muassa Spike Leen ohjaamaa, käsikirjoituksestaan Oscar-pystillä palkittua BlacKkKlansman-elokuvaa, jossa hänen rinnallaan nähdään esimerkiksi Adam Driver ja John David Washington.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat
Jasperin ja Alexandran tytär syntyi viime jouluna.

Viikon Kääk-juorut: Jasper Pääkkösen ökyvaunut kulkevat sähköllä

Katso video: Seiskan Grillisota: Nyt kuumenee grilli! Miten pärjää Esko?