fbq
Jasmin Voutilainen

Jasmin Voutilainen sairastui vakavasti

Salatuista elämistä tuttu Jasmin Voutilainen, 27, on sairastunut vaikeaan masennukseen.

Näyttelijä kertoo hankalasta syksystään tuoreessa Instagram-julkaisussaan. Pitkän tekstin yhteyteen hän on julkaissut itsestään hymyilevän kuvan.

Tällä hetkellä ei oo hymy ihan yhtä herkässä kuin tossa kuvassa. Makaan sängyssä pitkään jatkuneen vaikean masennuksen ja ahdistuneisuuden uuvuttamana, Jasmin kirjoittaa.

Jasmin Voutilainen avoimena kehostaan: "Olen saanut painoa 30 kiloa" - taustalla tärkeä viesti

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kirjoituksen alkajaisiksi hän ilmaisee, kuinka kipeästä aiheesta olisi helppoa myös vaieta. Hän on kerännyt rohkeutta aiheesta avautumiseen.

-  Koko elämä on tuntunut pelkältä harmaalta mössöltä, eikä oikein mistään saa tartuttua kiinni. Oon pelännyt kuolemaa, vaikka toisaalta oon pelännyt sitäkin enemmän herätä uuteen päivään. Elämä on kaatanut mulle täyslaidallisen paskaa, hän kertoo rehellisesti.

Jasmin on sairaudestaan huolimatta pysynyt toiveikkaana. Tällä hetkellä hänen kuntonsa on kuitenkin varsin heikko.

Enkä tiiä millon elämä päättää et nyt oon saanut tarpeeks kurjia juttuja, että annetaan sille jotain kivaakin. Mut sen mä silti tiedän, et oli niin tai näin, niin lopulta se aurinko aina paistaa.

Jasmin Voutilainen jyrähtää vauva-asioista kysyville: "Oon ihan täynnä tätä arvostelua"

Jasmin kertoo, että avun piiriin oli erittäin hankala päästä. Hän tietää, että mielenterveyspalvelut ovat tällä hetkellä todella ruuhkautuneet.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ammattilaisen pakeille lopulta päästyään Jasmin on saanut kertomansa mukaan hyvää hoitoa.

Päivä kerrallaan. Tänä vuonna keskityn vaan paranemiseen tästä kaikesta, hän lupaa ja lähettää tsemppejä kaikille samankaltaisen tilanteen kanssa kipuileville.

Päivityksen kommenttikentässä Jasminia ovat kannustaneet muun muassa hänen Salkkarit-kollegansa Sami Uotila ja Monika Lindeman.

- Ihana Jasmin! Paljon halauksia sinne. Oot upee! Monika kirjoittaa entiselle kollegalleen.

Viime syyskuussa Jasmin avautui painostaan sekä omasta kehonkuvastaan.

Yhtenä päivänä katon itteäni silleen ”waau”, kun toisena päivänä peilin edessä tyyliin itkettää, Jasmin kertoi tuolloin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy