fbq
Kotimaa
27.07.2021 16:28
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Jari sarasvuo
Jari Sarasvuo paljastaa podcastissa julkkisten salatun seksiringin: puhtoisillakin julkkiksilla "pakkomielle koeajaa toisiaan" - "Voi hyvä jumala, kun yleisö tietäisi!"
Kotimaa
27.07.2021 16:28
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Liikemies ja entinen tv-juontajatähti Jari Sarasvuo, 56, puhuu poikkeuksellisen avoimesti varallisuudestaan ja suhteestaan rahaan Tuomas Enbusken juontamassa Enbusken miljonäärit -podcastissa (Supla).

Enbuske tenttaa tuoreessa podcast-jaksossa Sarasvuota tiukasti tämän raha-asioista, kulutustottumuksista sekä tuhlailuista, ja Sarasvuo vastaa jaksossa kysymyksiin hyvin empimättä.

Jo podcastin alkupuolella Sarasvuo paljastaa, kuinka suuri hänen tämänhetkinen omaisuutensa kokonaisuudessaan on.

– Luulen, että jos joutuisin tällaiseen fire sale -tilanteeseen, että on pakko likvidoida kaikki, se luku noin 30 (miljoonaa euroa), kun poistetaan kaikki lainat. Mulla on sopivasti lainaa.

– Vaikka poistaisin kaikki velat ja saan pienimmän mahdollisen summan, mitä voi kuvitella saavansa omista kiinteistöistään, niin se on noin 30, Sarasvuo kertoo.

Lue myös: Jari Sarasvuo naapurissa! Uusi Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark omistaa kaksi hulppeaa huvilaa Espoossa – kuvat!

"Ei valittamista saannin suhteen"

Enbuske avautuu podcastissa itsekin omasta suhteestaan rahaan ja kaksikko pohtii, kuinka varakkaan ihmisen ympärille muotoutuu huomattavan helposti ihmissuhteita. Enbuske kysyykin Sarasvuolta, kuinka paljon Sarasvuon asema naismarkkinoilla on muuttunut sen jälkeen, kun hän alkoi menestyä liike-elämässä.

– Mä olen ymmärtänyt, että sä et saanut kauheasti pillua silloin, kun sä et ollut vielä rikas? Enbuske täräyttää Sarasvuolle.

– Nooh, siis sanotaan, että mulla ei ole ollut valittamista pillun saannin suhteen myöskään köyhänä, mutta on ihan itsestään selvää, että se access parani kertaluokkia sitten, kun alkoi pärjätä – yhdellä keskeisellä täsmennyksellä. Minusta rikkaus ei ole palautettavissa ainoastaan rahaan, vaan ensisijaisesti sosiaaliseen asemaan, 1990-luvulta asti tv-julkisuudessa ollut Sarasvuo kertoo.

Lue lisää: Tuomas Enbuskelta rajuja tunnustuksia podcastissa: Nöyryytti "rumempia" katuprostituoituja ja käytti illassa 600 euroa huumeisiin - poliisien vierailu kokaiinibileissä vain kiihotti

Jari Sarasvuo on naimisissa ex-hiihtäjä Virpi Sarasvuon kanssa. Pariskunta avioitui vuonna 2010 ja heillä on yksi yhteinen tytär.
Jari Sarasvuo on naimisissa ex-hiihtäjä Virpi Sarasvuon kanssa. Pariskunta avioitui vuonna 2010 ja heillä on kaksi yhteistä tytärtä.

 

Hän tuli tunnetuksi useita kohuja aiheuttaneesta Hyvät, pahat ja rumat -keskusteluohjelmasta. Tuolloin hän alkoi nopeasti saavuttaa myös asemaa Suomen julkkispiireissä. Sen myötä hän oppi paljon julkkisten keskinäisistä ihmissuhteista.

– Kaikki, jotka olivat jotain, halusivat moikata mua. Julkkiksethan muodostavat tällaisia pseudoläheisiä suhteita. Kun tapaat julkisuuden henkilön ensimmäistä kertaa, niin se käyttäytyy kuin hän olisi sun perhettä. Ja se käyttäytymiskoodi on, että sä olet vähän niin kuin yli-intiimisuhteessa siihen ihmissuhdehistoriaan, Sarasvuo sanoo podcastissa.

– Hyvien, pahojen ja rumien aikaan kiinnitin huomiota siihen, että rikkailla –  tai siis suosituilla, kuuluisilla ja vahvassa asemassa olevilla ihmisillä –  oli tällainen pakkomielle koeajaa toisiaan. Piti panna. Ei sen takia, että himottaisi.

– Eikä ollut edes tällaista kiss and telliä. Kukaan niistä ei ikinä vasikoinut missään. Ja moni tälläkin hetkellä puhtoisessa maineessa oleva ihminen, voi hyvä jumala, kun ihmiset ja yleisö tietäisi, mitä kaikkea ne on tehnyt. Mutta se on tällainen siirtymäriitti, että nussitaan.

Lue myös: Jari Sarasvuo ja Simo Rantalainen juonsivat lääkehöyryissä – poliittinen kannanotto aiheutti kuuluttajalle potkut! Muistatko nämä suomalaisen tv-viihteen suurimmat kohut?

 

"Olen kaksi kertaa käynyt bordellissa"

Enbuske itse paljastaa jaksossa käyttäneensä villeinä aikoinaan rahaa muun muassa huumeisiin, prostituoituihin sekä kalliin samppanjan tarjoamiseen kotibileissä.

Sarasvuo ei omien sanojensa mukaan ole sortunut kuitenkaan käyttämään rahojaan huumeisiin tai maksulliseen seksiin, vaan tuhlaaminen on tapahtunut toisenlaisella tavalla.

– Mä olen kaksi kertaa käynyt bordellissa, mutta kummallakaan kerralla en itse osallistunut tähän ihmiskauppaan, vaan vein sinne toisen ihmisen. Tuota kokemusta mulla ei ole. Mun yksi tuhlailun muoto oli, että mä lahjoitin sitä (rahaa) tosi paljon pois.  Vähän kuin Elvis-tyyppisesti. Että jumalauta, mä rupesin lahjoittamaan.

– Ostin esimerkiksi koko henkilökunnalle kultaiset Rolexit. Olen kanavoinut sitä touhua aika paljon työkavereiden läpi eli olen vaikka hoitanut masentuneita ihmisiä järjettömillä summilla rahaa. Sitten on ollut matkoja, seksiä ja sitten tällaista, että käytetään rahaa sellaisia määriä, että se on itsessään rivoa. Koska voin. Se on yksi keino halveksia muiden ihmisten asemaa.

Lue lisää: Twiittiä pukkaa! Vappupäivänä 44 twiittiä lähettänyt Jari Sarasvuo uppoutui kännykkäänsä vappubrunssilla, Virpi-vaimo jutteli vieressä muille – kuva!

Juttua korjattu: Jari ja Virpi Sarasvuolla on kaksi tytärtä, ei yksi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »