fbq
Janni Hussi

Janni Hussi avautuu Seiskalle kivuliaasta vaivastaan: ”Varmaan stressinlaukeamisreaktio”

Juontaja ja näyttelijä Janni Hussi, 31, päätti pitkän Big Brother -juontorupeamansa sunnuntaina 27. marraskuuta. Pari päivää myöhemmin hän kertoo Seiskalle kärsivänsä kivuliaasta, joskin vaarattomasta vaivasta.

– Joka ikinen kerta, kun joku isompi projekti loppuu, minulla posahtaa niska. Tästä on tullut jo ihan perinne, niska vetää sellaiseen kouristukseen, että pääni ei käänny. Se on varmaan joku kehoni stressinlaukeamisreaktio, Janni pohtii.

Jaajo Linnonmaa avautuu suhteestaan Janni Hussiin - julkaisi ensimmäiset Whatsapp-viestit

Radio Suomipopin Aamulypsyn uusi kokoonpano aloittaa tammikuussa. – Paljon vanhaa säilytetään, mutta varmasti myös uutta on tulossa, Janni kertoo innoissaan.
Radio Suomipopin Aamulypsyn uusi kokoonpano aloittaa tammikuussa. – Paljon vanhaa säilytetään, mutta varmasti myös uutta on tulossa, Janni kertoo innoissaan.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hänellä on ollut koko vuoden monta rautaa tulessa, mutta pian hän pääsee rauhoittumaan ja lomailee Aamulypsyn tammikuiseen starttiin saakka. Tuolloin ohjelma aloittaa uudella kokoonpanolla.

Vilkkaaksi luonteeksi itseään kuvaileva Janni myöntää tykkäävänsä, että on paljon tekemistä.

– Nyt tavoitteeni on päästä sellaiseen tylsyyden tilaan, jossa luovuus ja uudet ideat heräävät. Kun on aamusta iltaan menossa, luovuus kuolee ja pää menee tukkoon. Tavoitteeni on lamaannuttaa itseni – voin vaikka tuijottaa seinää, kunhan on tylsää! Janni nauraa.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.