fbq
Kotimaa
01.12.2022 11:09
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Nelonen ja Instagram
Jaajo ja Janni
Jaajo Linnonmaa avautuu suhteestaan Janni Hussiin - julkaisi ensimmäiset Whatsapp-viestit
Kotimaa
01.12.2022 11:09
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Nelonen ja Instagram

Radio Suomipopilla 16 vuoden jälkeen lopettava Jaajo Linnonmaa, 44, julkaisi herkän päivityksen radiossa jatkavalle Janni Hussille, 31.

Jaajo Linnonmaa julkaisi tunteikkaan viestin Janni Hussille.

Somepäivityksessä Jaajo kiittää Jannia yhteisistä aamuista.- Kiitos Janni (sydän) Vedettiin tänään Jannin kanssa toistaiseksi viimeinen yhteinen Aamulypsy. 2,5 vuotta sitten Janni hyppäs Annin paikalle ja oli varmasti monelle kova paikka. Kovin varmasti Jannille itselleen. Mä tiesin kyllä, että homma tulee rokkaamaan. Miksi mä olin niin varma? Koska ihminen joka haluaa kehittyä ja suhtautuu kaikkeen tekemiseen 110% oppii ja menestyy aina. Ja onhan Janni luonnonlahjakkuus mitä esiintymiseen tulee, Jaajo kirjoittaa Instagram-tilillään.

Jaajo kertoo julkaisevansa päivityksessä olevan viestin Jannin luvalla. 

- Liitteenä julkaisen Jannin luvalla mun ekan viestin Jannille. Siitä voi aistia mistä puhun tuossa ylhäällä. Palautteen sisäistäminen ja siihen reagoiminen on kehittymisen kannalta tärkeää. Lopuksi. Aamuradiossa on outoa taikaa. Räkätetään tai mökötetään, niin Ihmisestä tulee aamukahvin ja aamupuuron (johon Janni laittaa raejuustoa) äärellä todella rakas. Onneksi ystävyys on ikuista.

Uudistuneessa Aamulypsyssä nähdään Juuso Mäkilähde ja Tinni Wikström. Ohjelmassa jatkavat tutut hovimuusikko Ilkka, Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi.

Lue myös: Jaajo Linnonmaa jättää Aamulypsyn - näin juontaja perustelee lopettamispäätöstään

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Tällainen oli Jaajon eka viesti Jannille

Kuvapäivityksen toisessa kuvassa näkyy kuvakaappaus Jaajon ensimmäisestä viestistä Jannille.

"Kuuntelin tänään pitkästä aikaa sun juontoa ja hyvä meininki. Yksin juontaminen on todella haastavaa, mutta tuntui että sulla oli siellä ihan oikeasti hauskaa. Erittäin hyvä ja selkeä artikulaatio, joka usein muuttuu lähemmäs omaa puhetta, kun studiossa istuu muitakin. Oon aina sanonut, että musta tuli hyvä radiojuontaja, kun aloin kuulostaa itseltäni. Kuuntele suplasta omia lähetyksiä ja fiilistele omaa tekemistä. Sulla on vielä pitkä radioura edessä! Mahtavaa viikonloppua. Jaajo"

Ja näin Janni vastasi Jaajolle.

"Morjensta! Kiitos viestistä. Arvostan että jaksoit kirjottaa palautetta, kaikki risut ja ruusut otetaan vastaan! paljonhan tässä on vielä opittavaa, mutta kaikki tipsit jeesaa kehityksessä. Aurinkoa viikonloppuun ja onnea vielä iloisista perheuutisista koko teidän köörille!"

Lue myös: "Aamuheräämiset ovat edelleen yhtä paskaa" - Jaajo Linnonmaa palasi hiekkalaatikolta Aamulypsyyn - tältä se on tuntunut

aamulypsy
Uudistuneessa Aamulypsyssä nähdään Juuso Mäkilähde ja Tinni Wikström. Ohjelmassa jatkavat tutut hovimuusikko Ilkka, Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »