Janne Tulkki heitti lapsensa äidin ulos kodista! Katkeran ex-rakkaan Anna Orkolan raju erotilitys!

Kotimaa | 15.04.2021 06:02

Huhtikuisena iltapäivänä Lopella Kanta-Hämeessä Aurinko siivilöityy kerrostalokolmion ikkunoista ja paljastaa armottomasti autiot huoneet.

Anna Orkola, 35, on hetki sitten muuttanut vielä tyhjään asuntoon puolitoistavuotiaan poikansa kanssa. Hän on aloittamassa uutta elämää vasten tahtoaan.

Lue myös: Laulaja Janne Tulkilta pysäyttävä ilmoitus: "Olen pitkään harkittuani tullut tulokseen..."

Annan puoliso ja pienen pojan isä, iskelmätähti Janne Tulkki, 45, ilmoitti yllättäen alkuvuodesta, että parin avoliitto oli ohi.

– Janne sanoi, että joko minä muutan pois heti tai sitten hän lähtee. Hän tiesi, ettei minulla olisi asuntoa ennen huhtikuuta. Onneksi sain muuttaa väliaikaisesti tuttavaperheen mökille, Anna kertoo muuttolaatikoiden keskellä.

Anna osti itselleen ja pojalleen kodin Lopen keskustasta. Hänen mukaansa poikaa säännöllisesti tapaava Janne on mahtava isä. – Hän pitää pojastamme hyvää huolta.
Anna osti itselleen ja pojalleen kodin Lopen keskustasta. Hänen mukaansa poikaa säännöllisesti tapaava Janne on mahtava isä. – Hän pitää pojastamme hyvää huolta.

Lue myös: Firma konkurssiin! Keikkalavat jättänyt Janne Tulkki sulki musiikkiyhtiönsä ovet – ex-iskelmätähti keskittyy hieromiseen

Syytä laulajan erohaluille Anna ei vieläkään tiedä, mutta hänellä on aavistus. Lopen kylällä liikkuu huhuja, että Jannella olisi jo uusi nainen.

Lue Annan erotilitys torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!