fbq
Uutiset
10.01.2021 15:46
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Janne
Laulaja Janne Tulkilta pysäyttävä ilmoitus: "Olen pitkään harkittuani tullut tulokseen..."
Uutiset
10.01.2021 15:46
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Emma-palkittu laulaja Janne Tulkki, 45, lopettaa uransa. Laulaja ilmoitti asiasta Instagram-tilillään.

Tekstissä Janne kiitti fanejaan heidän tuesta vuosien aikana.

- Kaunis kiitos kaikesta, mitä yhdessä olemme kokeneet. Olette antaneet minulle vuosien ajan enemmän kuin kukaan voisi pyytää. Olette antaneet voimaa, rohkaisua ja ymmärrystä. Kiitän siitä rakkaudesta, jolla olette minua eteenpäin potkineet, Janne kirjoitti. 

Lue myös: Janne Tulkilla on kaksi työtä: Tulevaisuus näyttää, kumpaa teen enemmän!

Yli 20 vuotta musiikkia tehnyt laulaja haluaa keskittyä omaan perheeseen. Myös hierojana työskennellyt laulaja kertoo nyt keskittyvänsä jatkossa vain hierojan ammattiin.

- Alan olla vähän vanha tehdäkseni kahta työtä. Olen pitkään harkittuani tullut tulokseen, että on aika jäädä kotiin. Viihdyttämään niitä, joiden elämästä olen niin pitkään ollut poissa. Omia lapsiani. Kaikkea menetettyä en takaisin saa, mutta lapset ovat ihania. He antavat vielä mahdollisuuden olla hyvä ja rakastettu/rakastava. Ajat ovat muuttuneet ja tilapäisestä työstä hierojana, on tullut minulle asema ihmisenä, jossa koen olevani vielä tarpeellinen ja kaivattu. Pystyn näin olemaan paremmin läsnä myös tuleville tulkeille: Olkoot he sitten minkä tahansa alan äänitorvia. 

Lue myös: Janne Tulkki teki kappaleen Sirpa Selänteestä: Emme tunteneet ennestään!

- Halusin vielä erikseen mainita kiitokset Arsille, Pertille ja Ilkalle. Vaikka ”työ” on mukana näissä suhteissa, uskallan sanoa näiden miesten olleen luotetuimmat ihmiset elämässäni. Ihailen ja arvostan teitä aina. Mukanamme on ollut monia huippumuusikoita, joita haluaisin kädestä pitäen kiittää yhteistyöstä ja opista mitä olen heiltä saanut. Te, jotka mukanamme olitte, suurenmoinen kiitos. Ensilevytyksestä on 22 vuotta – melkoista kyytiä on ollut siitä alkaen! Päivääkään kanssanne en vaihtaisi pois. Tältä erää laulut on kuitenkin osaltani laulettu, Janne kirjoitti julkaisuun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janne Tulkki (@janne_tulkki)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »