Katso kuvat!

Jäämies suli silmissä! Kimi Räikkösen huulille nousi hymy Minttu-vaimon vieressä – katso rakastavat yhteiskuvat

Kotimaa | 10.05.2021 21:01

Alfa Romeo -merkin formulatallissa ajavan Kimi Räikkösen Minttu-puoliso jakoi pariskunnasta kauniita yhteiskuvia Instagramissa. Kuvissa pariskunta näyttää olevan Espanjassa Kimin työpaikalla, kun taustalla näkyy formulatallille ominaisia telineitä. 

Harvinaista julkaisussa on se, että jääkasvoistaan tunnettu vauhtihirmu vaikuttaisi hymyilevän muuta-massa otoksessa. Toki rakastavan vaimon katseen alla iloitsee karskimpikin korsto, vaikka muutoin ei tunteita näytettäisi. 

Lue myös: Kuvat julki F1-sirkuksen kulisseista: Kimi Räikkösen kokkaustaito hurmasi Italiassa – naisfani antaisi kätensä suomalaistähdelle 
 
Toisiaan tuijottavan pariskunnan silmäpeli ei jäänyt Mintun monilta sosiaalisen median seuraajiltakaan huomaamatta. Useat heistä iloitsivat ihanan pariskunnan kuvista tihkuvasta rakkaudesta, joka on aistitta-vissa päivityksen välityksellä. 

-    Onko tuo hymy Kimin huulilla? Olette niin söpö pari. 

-    Hanki itsellesi joku, kuka katsoo sinua samalla tavalla, kuin he katsovat toisiaan. 

-    Voimapari.

-    Ihana pariskunta.

-    Ihanat kuvat teistä.

Jäämies

Kimi on saanut kivikasvoisesta olemuksestaan kansainvälisesti tunnetun liikanimen Iceman, joka tarkoit-taa suomeksi jäämiestä. Lempinimi johtuu siitä, että kylmänviileä kuski ei paljoa hermoile ratin takana tai haastatteluissa. 

Lue myös: Kimi Räikkönen joutui maksumieheksi – Seiskan paljastus laittomasta pitsauunista pani vipinää F1-tähteen!

Vastaavanlaiseen hurjien tilanteiden rauhallisuuteen nykynuoriso viittaa osoittamalla sormillaan toisen kätensä kyynärvarteen. Ele kuvastaa sitä, että suonissa virtaa jäätä, ja sen aloitti Los Angeles Lakersin pelaaja Rookie D’Angelo Russell. Alkuperäinen jäämies on kuitenkin osoittanut rauhallisuutensa vauhtira-doilla jo vuosikymmeniä, koska Kimi on ajanut F1-radoilla vuodesta 2001 asti. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!