fbq
Jaakko Parkkali

Jaakko Parkkali jyrähtää Onnibussille: "Ei nähä enää ikinä"

Tubettaja ja mediapersoona Jaakko Parkkali, 27, jyrähtää somessa matkustuskokemuksestaan edullisista lipuista tunnetun linja-auton kyydissä.

Suhdehuhut totta? Erna Husko ja Jaakko Parkkali suuntasivat yhdessä ulkomaille

Jaakko Parkkali julkaisi tiukkasävyisiä klippejä eilen tiistaina (21.2.) Instagramin tarinoissaan. Jaakko ei varsinaisesti nauttinut matkanteostaan linja-autossa.

- Onnibussit ja yleisesti dösällä matkustaminen. Lähentelee itellä paniikkikohtausta ahtautuu tonne. En tajuu, miten jengi pystyy. Junat 5/5, Jaakko kirjoittaa bussikuvansa päälle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiska uutisoi alkuviikosta, kuinka Jaakko ja fitnesstähti Erna Husko olivat viettämässä romanttista treffi-iltaa lauantaina (18.2.) Scandic Hamburger Börsissä Turussa.

Erna Husko ja jaakko
Erna nautti kuohuvasta, ja Jaakko tilasi itselleen oluen lauantaina Turussa.

Ooh, Erna Husko ja Jaakko Parkkali viettivät romanttista treffi-iltaa - paljonpuhuvat kuvat!

Tällä kertaa Jaakon tunnelmat olivat erilaiset.

- Se Onnibussi jäi siihen. Tääl alkoi äsken haista savu ja ihmiset alko kiljuu ja mäkin olin tästä etupenkistä aika kovaa vauhtii lähössä, kun vedettiin hätäjarrutus tohon moottoritien sivuun, et syttyyks tää palaa, paluumatkalla kotiinsa ollut Jaakko kertoo Instagramin videollaan.

- Ei syttynyt. Ja nyt lähdetään toiseen dösään, sometähti toteaa vakavana ja kirjoitti videklippinsä päälle "Onnibussi räjähtää".

Törkyparkkeerauksistaan tunnettu Erna Husko matkaa usein punaisella Mersullaan. Myös Erna oli eilen Instagram-päivityksensä mukaan matkalla Helsinkiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jaakko kertoo matkan jatkuvan kaksikerroksisessa Onnibussissa ja huikkaa vielä kiitokset kuljettajalle.

- Nyt kun sais diapamin niin vois tehä hyvää, hän juttelee kameralleen vaihtaessaan bussia.

Lopulta mies pääsi kotiinsa Helsinkiin.

- Stadissa. Kiitos Onnibussi. Ei nähä enää ikinä, Jaakko kirjoittaa somessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ikävät fiilikset taisivat jäädä Jaakon mieliin, sillä pian hän jyrähti myös saamastaan palautteesta podcast-jaksossa, jossa hänen tekemän videosisällön autenttisuudesta keskusteltiin epäilevään sävyyn. 

- Kiitos Eskolle maininnasta. Siis toi on ihan täyttä paskaa, että toi video ei olis autenttista, Jaakko aloitti puolustuspuheenvuoronsa.

Jaakko toteaa, että hänen sisältöään ei tarvitse feikata tai käsikirjoittaa.

Pian Jaakko jakoi myös räppäri Seksikäs Suklaan videotervehdyksen Instagramin tarinoissaan.

- Jaakko Parkkali, sä sanoit et Onnibussi on ahdistava mesta. Kokeileppa mennä Onnibussilla Stadista Ouluun ilman vettä tai ruokaa, räppäri haastoi Jaakon.