fbq
Kotimaa
06.08.2021 06:36
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Katri Helena
Iskelmälegenda Katri Helena hävisi julkisuudesta – huhut vellovat: Mitä oikein tapahtui?
Kotimaa
06.08.2021 06:36
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Sinivalkoisista äänistä sinivalkoisin, rakastettu laulajalegenda Katri Helena, 75, tuntuu hävinneen täysin julkisuudesta. Varmaa havaintoa iskelmätähdestä ei ole saatu hetkeen.

Spekulaatiot laulajan uran loppumetreistä alkoivat kesällä 2018, kun hänen ilmoitettiin jäävän määrittelemättömäksi ajaksi sairauslomalle. Asian kerrottiin liittyvän kilpirauhasen vajaatoimintaan.

Rakastetun laulajan pitkä keikkatauko on synnyttänyt jo lopettamis-huhujakin.

Seiska tavoitti laulajan managerin Tommi Liimataisen, joka vahvisti Katri Helenan olevan keikkatauolla edelleen, mutta ei suostunut kommentoimaan tämän asioita muuten.

Lue myös: Katri Helenan suuri suru: laulaja vieraili 102-vuotiaaksi eläneen äitinsä luona lähes päivittäin – Jorma-veljellä traaginen kohtalo jatkosodan aikana!

katri helena
Manageri-miesystävä Tommi Liimatainen vahvistaa Katri Helenan olevan yhä tauolla.

Somessa syvä hiljaisuus

Reilun viikon päästä 76 vuotta täyttävä Katri Helena on päivittänyt virallista Instagram-tiliään viimeksi maaliskuussa 2020. Myöskään Facebookissa ei ole ollut kuhinaa. Viimeisin julkaisu on huhtikuulta, ja sitä ja paria muuta lukuun ottamatta Facebookissa on ollut taukoa jo vuosia.

Viimeisimpien päivitysten joukossa on harvinainen yhteiskuva laulajasta ja hänen manageri-miesystävästään Tommi Liimataisesta joulukuulta 2020.

Fanien varsinainen huoli on alkanut, kun vuonna 2019 Katri Helenan keikkoja peruttiin toistuvasti terveyssyihin vedoten. Vuonna 2020 laulajalla ei ollut yhden yhtään julkista esiintymisiä. Seuraava merkintä keikkakalenterissa on elokuun lopussa Kiikan Venetsialaisissa juhlissa.

Juhlien järjestäjä on manageri Tommi Liimatainen. Esiintyminen on ensimmäinen yli puolitoista vuotta kestäneen tauon jälkeen. Lavalle ovat nousemassa Katri Helenan lisäksi managerin veljet Jonne Aaron sekä Ville Liimatainen ja Ajomiehet.

7 faktaa Katri Helenasta

1. Aloitti levytysuransa 1963

2. Myynyt lähes 2 miljoonaa äänitettä

3. Saanut 19 kultalevyä

4. Edustanut Suomea Euroviisuissa kahdesti

5. Ollut kolmesti naimisissa

6. Oli mukana 2012 Nelosen Vain Elämää -ohjelmassa

7. Seurustelee 32 vuotta nuoremman managerinsa kanssa

Lue myös: Katri Helenasta tehtiin drag-versio - laulajalegenda lähetti sähköpostiviestin häntä esittävälle artistille: ”Onhan se hienoa!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »