fbq
ressu redford. Kuva tImo korhonen.

Iskelmälaulaja Ressu Redfordin paitamoka sai raikuvan vastaanoton - katso kuva!

Iskelmälaulaja Ressu Redfordilla, 59, vaikuttaisi olevan toisinaan hieman hankaluuksia arjen askareissa. Häneltä ei vaatteiden pesu suju kuin tanssi, minkä voi huomata hänen Instagram-julkaisustaan. Päivityksessään laulaja julkaisi kuvan, jossa on vierekkäin kaksi pestyä paitaa. 

- Anna mulle vaatteesi pestäväksi. Varmasti petyt. Nämä oli saman kokoisia, Ressu kertoo kuvassa olevassa tekstissä. 

: Laulaja Ressu Redford mysteerirakkaastaan: Hän on järkevä ihminen 

Tummempi poolopaidoista vain näyttää siltä, että se olisi lastenkokoa. Vaatteen helma, hihat ja kaula-aukko ovat kutistuneet sen verran, että paita olisi monella aikuiselle miehelle liian pieni. 

Artistilla on mahtanut käydä virhe pesuveden lämpötilassa tai vaatteiden kuivauksessa, koska matalaa lämpötilaa edellyttävien vaatteiden peseminen tai kuivaaminen korkeassa lämmössä saattaa kutistaa niitä.

Ressu sai kuitenkin julkaisunsa yhteydessä seuraajiltaan kosolti sympatiaa, mutta enimmäkseen kuitenkin nauruemojia. Myös muusikot Aki Tykkä ja Tommi Läntinen kävivät kommentoimassa julkaisua erilaisin emojin. Aki nauroi päivitykselle vedet silmissä, kun puolestaan Tommi julkaisi surunaaman ja lähetti Ressulle ruusun.

Kesäksi napapaita, nauroi puolestaan eräs seuraajista.

Meillä on varmaan samaa merkkiä olevat pesukoneet, epäili toinen.

Laulajalla on ollut hankaluuksia saada kunnolla virtaa keikoilleen kuluneen vuoden aikana, koska hän ei saa samalla tavalla enerfiaa stream-esiintymisissään. Ongelma on ollut tuttua monille kotimaisille muusikoille, jotka ovat joutuneet keksimään uusia tapoja tienaamaan koronaviruspandemiasta johtuen. 

- On todella vaikeaa saada energiaa ilman yleisöä. Televisiossa tietää, että on katsojia, mutta streamissä on aivan yksin, Ressu kertoi Seiskalle helmikuussa. 

"Saahan sitä haaveilla!" Ressu Redford haluaisi laatikollisen viiniä ovelle kerran kuussa - myös gin&tonic on mieleen

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hänen hyväntuulisuutensa ei ollut silti kadonnut mihinkään, ja muusikko paljastakin muutaman yksityiskohdan seurustelukumppanistaan. 

ressu iskelmägaala
Laulaja pitää valkoviineistä, koska ne ovat  hänen mielestään "monikäyttöisiä seurustelujuomia". Kuva Timo Korhonen.

– Olen seurustellut muutaman vuoden. Tyttöystäväni pysyy yksityisenä, hän on järkevä ihminen.