ressu redford

"Saahan sitä haaveilla!" Ressu Redford haluaisi laatikollisen viiniä ovelle kerran kuussa - myös gin&tonic on mieleen

25.02.2020 09:01

Laulaja Ressu Redford, 58, kertoi Iskelmä-gaalassa Tampereella suosikkialkoholijuomansa olevan gin&tonic -drinkki. Valkoviinit maistuvat miehelle myös, koska ne ovat hänen  mielestään "monikäyttöisiä seurustelujuomia". 

Ressun bravuurina on Grüner Veltliner rypäleistä tehty kuiva valkoviini, joka kasvattaa suosiotaan maailmalla. Se käy Ressun mielestä etenkin treffeillä siemailtavaksi. Laulajan mielestä olisi perin hauskaa, jos hän saisi kotiovelleen kerran kuukaudessa laatikollisen valkoviiniä.

- Saahan sitä haaveilla. Toisilla on toisenlaiset haaveet, Ressu tokaisi.

Ressu Redford ja Katja Iskelmä-gaalassa
Ressu Redford ja Katja Iskelmä-gaalassa

Ääniongelmia

Ressulla oli saman Iskelmä-gaalan iltana kaksi peräkkäistä keikkaa: Ensimmäinen gaalassa Tampere-talolla  ja toinen myöhemmin illalla baarissa. 

Laulajalla oli kevyt huoli lauluäänestään, koska kertoi sen kärsivän enemmän moniin muihin artisteihin verrattuna. Keikkoja hän ei silti ole joutunut perumaan, koska pitää huolta äänestään lääkityksellä ja juo väkijuomia maltillisesti.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Niki Miettinen
Kuvat: Mika Kanerva

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!