fbq
Kotimaa
24.10.2021 17:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova
Inna Tähtinen
Inna Tähtisen häikäisevän upea iltapuku loksautti leuat Miss Helsinki -finaalissa: avautuu misseydestä ja rakkauselämästä!
Kotimaa
24.10.2021 17:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova

Viime perjantaina (22.10.) järjestettyyn Miss Helsinki -finaaliin saapui vuoden 2020 Miss Helsinki Inna Tähtinen. Häikäisevään iltapukuun sonnustautunut Inna kertoo, että luovuttaa iloisena kruunun eteenpäin seuraavalle voittajalle. 

- Ihan äärettömän hyvällä fiiliksellä tulin tänne tänään. Luulin kruunun luovuttamisen tuntuvan tosi vaikealta ja haikealta, mutta tuntuu, että olen valmis siihen. Sanon vain uudelle voittajalle, että turvavyö kiinni. Kokemuksesta on tulossa hieno.

Inna luonnehtii omaa kokemustaan misseydestä uskomattomaksi. Hän on päätynyt niin lehtien kansiin kuin työkeikoille ulkomaillekin.

- Sain tästä kaiken irti, mitä ikinä olen voinut saada. Tämä on ollut unelmien täyttymys, ja oli elämäni paras päätös osallistua kilpailuun, hän summaa.

Lue lisää: Sara Chafak saapui Miss Helsinki -finaaliin yllään illan rohkein asu - kuva

Inna Tähtinen
Inna oli muuttanut vastikään Joensuusta Helsinkiin silloin, kun lähti mukaan missikilpailuun. - Tuntuu, etten uskaltanut olla oma itseni ennen kuin muutin tänne. Täällä Helsingissä olen puhjennut niin sanotusti kukkaan. En usko, että sitä kaikkea olisi tapahtunut ilman tätä kilpailua.

Vuosipäivä lähestyy

Kaunotar on ollut pian kaksi vuotta suhteessa tubettaja Boheemin eli Max Blomfeltin kanssa.

- Ei ole vielä tarkempia suunnitelmia itsenäisyyspäivänä olevalle vuosipäivälle, mutta varmasti käymme jossain illallisella tai muistamme toisiamme pienellä lahjalla.

Pariskunnalta meni koronan myötä työkeikkoja sivu suun, jonka vuoksi he ovat viettäneet paljon aikaa kotona kahdestaan. Erimielisyyksiäkin on tullut, mutta niistä on selvitty,

- Totta kai niitä tulee, kun ei ole samalla tavalla keikkoja kuin ennen. Kotona on kyllä saanut oppia toisesta niin hyviä kuin huonojakin puolia. Mutta eihän parisuhde toimi, ellei hyväksy niitä kumpiakin. 

- Aluksi tuli jonkin verran riitoja, mutta kun ne saatu sovittua, niin kaikki on vahvempaa kuin ennen, Inna iloitsee.

Lue lisää: Uuh, harvinaiset yhteiskuvat! Miss Helsinki Inna Tähtinen ja tubettaja Boheemi hehkuttavat rakkauttaan avoimesti - kuvat!

Ikäviä viestejä

Missivoittaja kertoo, että hänen saamansa viestit ovat olleet valtaosin positiivisia, mutta joukkoon on mahtunut muutamia ilkeitäkin kommentteja. 

- Sellaiset, jotka liittyvät omaan perheeseen, menevät ihon alle. Esimerkiksi minun perheessäni on ollut syöpää, ja jos olen puhunut tästä aiheesta, niin on saatettu sanoa, että toivottavasti sullekin tulee.

- Pystyn toisaalta asettumaan toisen ihmisen asemaan ja antamaan ymmärrystä. Vastaan niihin viesteihin mieluummin positiivisuuden kautta, kuin että lähtisin siihen mukaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »