fbq
Kotimaa
12.11.2021 08:04
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Mari Valosaari
IL: Mari Valosaaren aviomies hakee avioeroa - Marilta paljonkertova somepäivitys
Kotimaa
12.11.2021 08:04
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Kilparatsastaja ja fitnesspiireistä tuttu Mari Valosaari on eronnut alle puolen vuoden avioliiton jälkeen Mikko-aviomiehestään. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti, jonka mukaan Mikko on jättänyt avioerohakemuksen Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudelle 4. marraskuuta.

Lue myös: Yllätyshäät! Mari Valosaari avioitui mysteerirakkaansa kanssa - harvinainen yhteiskuva julki

Mari ja mysteerinä hevosmiehenä tunnettu kumppani avioituivat 18. heinäkuuta hieman yllättäen.

Yllätys. Hihi tää päivä oli yllätys myös sulhaselle. Onneksi tahtoi, vaikka tuli puskista (kirjaimellisesti mä astuin puskasta hääpuku päällä paikalle), Mari naureskeli tuolloin Instagram-tilillään.

Julkaisuun Mari oli lisännyt upean hääkuvan, jossa hän ja sulhanen poseerasivat valkoisissa asuissa luonnon keskellä. Hevosia harrastava kaksikko kihlautui toissa kesänä, ja asuivat yhdessä. 

Mari ei usein esitellyt rakastaan julkisesti, ja nyt myös hääkuvat on poistettu sosiaalisesta mediasta. Mari on kuitenkin julkaissut eilen torstaina (11.11.) sosiaalisessa mediassa paljonkertovan päivityksen, jossa hänet nähdään uudistuneena naisena.

Kyllä se vaan kampaajalla käynti tekee ihmeitä. P.S. Hyvää sinkkujen päivää kaikille kohtalotovereille, Mari kirjoitti kuvapäivitykseen särkyneen sydänemojin kanssa.

Lue myös: Kihlat! Mari Valosaari löysi cowboyn elämäänsä - katso kuva upeasta sormuksesta!

Marin aiempi ero

Mari erosi Mikkoa edeltävästä puolisostaan, laulaja Jontte Valosaaresta lopullisesti vuoden 2019 alussa kuuden avioliittovuoden jälkeen. Ex-parilla on kaksi yhteistä lasta, Mila ja Mio.

Lue myös: Jontte ja Mari Valosaari: lopullinen avioero!

Mari on kertonut Seiskalle, että avioero Jontesta on henkisesti selätetty. Exät ovat hyvissä väleissä keskenään ja jouluakin oli vietetty, lasten takia, yhdessä. 

- Nyt kaikki ovet ovat auki! Viime kesällä sanoin, etten ole valmis uuteen suhteeseen. Erosta on kuitenkin nyt mennyt jo pitkä aika, joten olen valmis, kun oikea tyyppi tulee vastaan, Mari kertoi muutama vuosi sitten.

Vuonna 2019 eronneet Mari ja Jontte olivat naimisissa kuusi vuotta. Heillä on kaksi yhteistä lasta.
Vuonna 2019 eronneet Mari ja Jontte olivat naimisissa kuusi vuotta. Heillä on kaksi yhteistä lasta.

Lue myös: Jontte Valosaaresta eronnut Mari Valosaari: Hain apua terapiasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »