fbq
Iina Kuustosen lomatyyli hämmentää - Ellen Jokikunnas täräyttää tyhjentävän kommentin: "Näytät ihan 5-vuotiaalta!" - sitten Mikko Kuustonen puuttui asiaan | Seiska
Kotimaa
13.07.2021 21:07
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Iina Kuustonen
Iina Kuustosen lomatyyli hämmentää - Ellen Jokikunnas täräyttää tyhjentävän kommentin: "Näytät ihan 5-vuotiaalta!" - sitten Mikko Kuustonen puuttui asiaan
Kotimaa
13.07.2021 21:07
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Näyttelijä Iina Kuustonen, 37, nauttii parhaillaan kesälomastaan mökkimaisemissa rennosti Mäntyharjulla. Syke-sarjassakin näyttelevä Iina osaa ottaa työnsä vastapainoksi myös rennosti, ja julkaisi perinteisen mökkikuvan itsestään. Otoksessa kaunotar löhöilee uimarenkaan päällä tahriintuneissa kumisaappaissa.

Ihana lomakuva keräsi riemastuneita kommentteja.

- Katsoin ensin, että kuka lapsi siellä on, kirjoitti eräs somettaja Iinan julkaiseman kuvan yhteyteen Instagramissa.

Lopulta juontaja Ellen Jokikunnas täräytti suorat sanat kuvakommentteihin.

- Näytät ihan viisi vuotiaalta! Ellen kommentoi sydämien kera.

Iina ei ollut kirjoituksesta moksiskaan, vaan paljasti, että hänestä myös tuntuu siltä. Iinan isä, Mikko Kuustonen ei tässä vaiheessa malttanut olla ottamatta osaa keskusteluun. Mikko paljasti Ellenille, että kyseessä on "geenihomma".

- Se se on pakko olla! Elle vastaa.

- Äidin puolelta, Mikko vielä tarkentaa.

Myös Mikko on julkaissut kuvia mökiltä sosiaalisessa mediassa.

Ansaittu kesäloma

Iina Kuustonen tähdittää kevään ja kesän aikana kuvattua Punttikomedia-elokuvaa, jossa Iina esittää kirjastovirkailijaa, joka päätyy bikini fitness -kisaajaksi.

Roolia varten Iina joutui tiukalle kuntokuurille, jonka aikana hänen ruokavalionsa mukaili fitness-ammattilaisten saamaa ravintoa ja lisäksi hän treenasi todella ahkerasti kuntosalilla.

Iina on kertonut työstään elokuvan eteen avoimesti omalla Instagram-tilillään, ja kesäkuun 24. päivä näyttelijätähti paljasti, että leffan kuvaukset on viimein saatu päätökseen.

Lue myös: Tätä et näe elokuvassa! Punttikomediaa tähdittävät Iina Kuustonen ja Elmeri Rantalainen tekivät järisyttävän tempun: "Oli ihan extempore idea" - katso ja koita perässä!

– Det var det! Heippa dieetti! Moi elämä, Iina kirjoitti tuolloin kuvatekstiin.

Lue myös: Iina Kuustonen julkaisi 20 vuoden takaisen lehtikuvan, jossa hän poseeraa bikineissä: ”Rehtorilta tuli varoitus” – julkaisi nyt uuden kuvan samasta tilanteesta!