fbqIina Kuustonen julkaisi 20 vuoden takaisen lehtikuvan, jossa hän poseeraa bikineissä: ”Rehtorilta tuli varoitus” – julkaisi nyt uuden kuvan samasta tilanteesta! | Seiska
Kotimaa
08.07.2021 10:07
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Iina Kuustonen
Iina Kuustonen julkaisi 20 vuoden takaisen lehtikuvan, jossa hän poseeraa bikineissä: ”Rehtorilta tuli varoitus” – julkaisi nyt uuden kuvan samasta tilanteesta!
Kotimaa
08.07.2021 10:07
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Näyttelijä Iina Kuustonen, 37, julkaisi torstaina hupaisan päivityksen Instagramissa, jossa hän muistelee 20 vuotta sitten Helsingin Sanomille antamaansa haastattelua.

Vielä tuolloin Iina ei ollut koko kansan tuntema tähtinäyttelijä, vaan 17-vuotias lukiolaistyttö. Häntä ja hänen ystäväänsä haastateltiin Hesarin juttuun helteiden ja auringonpalvonnan tiimoilta.

Iina julkaisi lehtileikkeen tuolloisesta jutusta, jossa Iina makaa ystävänsä kanssa bikineissä Helsingin uimastadionilla.

- Lintsattiin kerran koulusta kun oli Uimastadikan avajaiset ja jäätiin kiinni, kun päädyttiin Hesariin tällä tärkeällä viestillä: ”Ada Bergroth ja Iina Kuustonen hankkivat joka kesä uudet bikinit.”

Lue myös: Vau! Näin huikealta Iina Kuustonen näyttää bikini fitness -lavan tähtenä: julkaisi kuvan leffan kulisseista - katso!

"Jatkossa jos aiotte lintsata..."

Iinan mukaan koulun rehtori ei suhtautunut annettuun lehtihaastatteluun kovin suopeasti.

-  Rehtorilta tuli varoitus, että jatkossa jos aiotte lintsata koulusta niin ei kannata antaa haastatteluja tiedotusvälineille, Iina kirjoittaa.

Päivityksessä on lehtileikkeen vieressä toinen kuva, jossa Iina ja hänen ystävänsä poseeraavat niin ikään bikineissä, mutta tällä kertaa uimarannalla.

- 20 vuotta parhaina kavereina ja taas oli uudet bikinit kun lojuttiin rannalla. Jotkut asiat ei muutu, onneksi. 

Lue myös: Tyrmäävä sporttikaunotar! Iina Kuustonen häikäisi timmissä kunnossa - tiukan dieetin taustalla yksi erikoinen poikkeus: "On mahdotonta olla ilman sitä"

Iinan isä, muusikko Mikko Kuustonen kommentoi päivitystä hauskasti ja kertoo, kuinka Kuustosilla tapaukseen suhtauduttiin.

- Tästä käytiin myös himassa keskustelu. Todettiin, että jos aiot suuntautua kriminaaliksi ni ei kande avautua keikoista medialle, Mikko Kuustonen kirjoitti päivityksen alle.

Lue myös: Tätä et näe elokuvassa! Punttikomediaa tähdittävät Iina Kuustonen ja Elmeri Rantalainen tekivät järisyttävän tempun: "Oli ihan extempore idea" - katso ja koita perässä!

Iina Kuustonen
Iina tähdittää Syke-elokuva: Hätätila -leffaa, joka saa ensi-iltansa alkusyksyllä.

 

Tähdittää bikini fitness -leffaa

Näyttelijä-muusikko Sebastian Rejmanin kanssa avoliitossa jo vuosikausia elänyt Iina on ollut 2010- ja 2020-luvuilla erittäin työllistetty näyttelijä Suomessa. 

Hän ponkaisi koko kansan tähdeksi etenkin Putous-ohjelman kautta, mutta viime vuosina hän on vakuuttanut työllään muun muassa sarjoissa Syke ja Ivalo.

Iina on pääosassa myöhemmin ensi-iltansa saavassa Punttikomedia-elokuvassa, jossa hän esittää kirjastovirkailijaa, joka päätyy bikini fitness -kisaajaksi. Lisäksi hän tähdittää Syke-elokuva: Hätätila -leffaa, joka saa ensi-iltansa alkusyksyllä.

Kuustosella ja Rejmanilla on kaksi lasta; syys­kuussa 2016 syntynyt poika ja helmikuussa 2019 syntynyt tytär.

Lue myös: Iina Kuustosen rakas Sebastian Rejman jälkikasvustaan: En tiedä mistä ovat saaneet sellaiset geenit