fbqVau! Näin huikealta Iina Kuustonen näyttää bikini fitness -lavan tähtenä: julkaisi kuvan leffan kulisseista - katso! | Seiska
Kotimaa
24.06.2021 10:38
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Matti Matikainen & Instagram
Iina Kuustonen
Vau! Näin huikealta Iina Kuustonen näyttää bikini fitness -lavan tähtenä: julkaisi kuvan leffan kulisseista - katso!
Kotimaa
24.06.2021 10:38
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Matti Matikainen & Instagram

Näyttelijä Iina Kuustonen, 37, tähdittää kevään ja kesän aikana kuvattua Punttikomedia-elokuvaa, jossa Iina esittää kirjastovirkailijaa, joka päätyy bikini fitness -kisaajaksi.

Roolia varten Iina joutui tiukalle kuntokuurille, jonka aikana hänen ruokavalionsa mukaili fitness-ammattilaisten saamaa ravintoa ja lisäksi hän treenasi todella ahkerasti kuntosalilla.

Iina on kertonut työstään elokuvan eteen avoimesti omalla Instagram-tilillään, ja torstaina näyttelijätähti paljasti, että leffan kuvaukset on viimein saatu päätökseen.

Lue myös: Tätä et näe elokuvassa! Punttikomediaa tähdittävät Iina Kuustonen ja Elmeri Rantalainen tekivät järisyttävän tempun: "Oli ihan extempore idea" - katso ja koita perässä!

Kuvassa Iina poseeraa todella timmin näköisenä ja ruskettuneena elokuvan kulisseissa. Hänet on kuvassa meikattu todella voimakkaasti ja tekorusketus kertoo siitä, että viimeinen elokuvaa varten kuvattu kohtaus on bikini fitness -lavalta.

Iinalla on yllään isokokoinen ja löysä hihaton paita, mutta kuvasta erottaa selkeästi, kuinka hurjasti näyttelijäkaunotar on muuttunut kuvausten aikana. Iinan kädet ja jalat näyttävät aivan kuin olisivat oikean urheilijan raajoja.

– Det var det! Heippa dieetti! Moi elämä, Iina kirjoitti kuvatekstiin.

 

Instagram-videotarinassankin Iina iloitsee kuvausten ja dieetin päättymisestä. Torstaina lataamassaan peiliselfiessä hän poseeraa valtava pizza kädessään. Toisessa videotarinan kuvassa on Nutella-purkki.

Suklaa oli poikkeus sääntöön

Iina kertoi Seiskalle kesäkuun alkupuolella Punttikomedian kuvauksista Red Carpet -elokuvafestivaalin lehdistötilaisuudessa.

Lue myös: Tyrmäävä sporttikaunotar! Iina Kuustonen häikäisi timmissä kunnossa - tiukan dieetin taustalla yksi erikoinen poikkeus: "On mahdotonta olla ilman sitä"

Hän kertoi jo tuolloin, että kuvausten päätyttyä hän aikoo keskittyä erityisesti syömiseen, mökkeilyyn ja perheensä kanssa olemiseen.

– Olen aika hyvä asennoitumaan projekteihin, joten en ole haihatellut minkään pizzojen tai muiden perään, Iina kertoi.

– Olen ajatellut, että tämä kuuluu nyt tähän projektiin, ja se on välttämätöntä tuon roolin takia. Ei sitä oikein muuten pystyisi tekemäänkään.

Yhdestä herkusta Iina ei kuitenkaan joutunut luopumaan leffadieettinsä aikana.

– Fitness-valmentajani sanoi, että olen ensimmäinen ihminen hänen urallaan, jonka dieettiin hän on laskenut sisään suklaan, koska en yrityksestä huolimatta pystynyt olemaan ilman sitä. Luovuin mielummin riisistä, Iina naurahtaa.

Lue myös: Poliisikaunotar Iina Kuustosen hyytävä paljastus Ivalo-sarjan kuvauksista!