fbq
Iida Vainio

Iida Vainio etsii vuokra-asuntoa – hakuilmoitukset hämmentävät

Leijonia olympiakullan jälkeen Helsinki-Vantaan lentokentällä kultamekossaan vastassa ollut Iida Vainio, 19, nousi kuluneen vuoden aikana mediapersoonaksi.

Video: Iida Vainion vinkit miesten iskemiseen

Kultamekolla kohauttanut Iida Vainio: Muotoni ovat luomua!

Urheilutoimittajankin hommia tekevä tamperelainen Iida Vainio hämmentää asumiskuviollaan. Iida liittyi maanantaina (10.10.) Facebook-ryhmään nimeltä Vuokra-asunnot Turku, jonne hän myös kirjoitti oman ilmoituksen minimekkokuvansa kera.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Moi! Ajatuksissa on muuttaa Tampereelta Turkuun ja etsinnässä ois marras/joulukuusta alkaen tilava yksiö/kaksio Turusta. Olen luotettava, siisti vuokralainen, Iida kirjoittaa Facebook-ryhmässä.

Iida lisää, että vaatimuksena olisi parveke, siisti yleiskunto ja parkkimahdollisuus. Sijaintina toivomuksena oli erityisesti Telakkaranta tai rauhalliset keskustan lähialueet.

iida vainio
Iida Vainio oli lisännyt molempiin asunnonhakuilmoituksiinsa itsestään sivulta otetun kokovartalokuvan, jossa hän poseeraa oranssissa minimekossa.

Ei kulunut kauaakaan, kun Iida oli jo kirjoittamassa Vuokra-asunnot Tampere -Facebook-ryhmään. Asuntotoiveet olivat pitkälti samankaltaiset, mutta vuokrasopimukseen Iida halusi toistaiseksi voimassa olevan sopparin.

- Vaatimuksena olisi parveke, siisti yleiskunto, asunto joka olisi toistaiseksi voimassa eli mielellään ei asuntoa jossa 11-12kk. Itselläni töiden takia paikkakunnat muuttuu nopeasti yms. Iida selvensi pikkumekossaan.

Epäselväksi jäi, oliko Iidan toiveena lopulta muuttaa Turkuun vai hakea vuokra-asuntoa Tampereelta.

Iida ja Jesse
Iidan ja Jessen suhde on ollut varsin vivahteikas.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Iida Vainio sai uuden työpaikan - juhlistaa pestiä minimekossa

Nykyään Iida muun muassa emännöi vip-asiakkaita ravintoloissa ja toimii Lappeenrannan Saipan virallisten jälkipelien juontajana.

Iida on ollut on-off-suhteessa tamperelaisen Jesse Palannon kanssa. Toistaiseksi parin tilanne vaikuttaisi siis siltä, etteivät he ainakaan ole muuttamassa yhteen.

Iida Vainion rakas leveili miljonäärien luottokortilla - Seiska selvitti kohunyrkkeilijän oikeat tulot