fbq
Kotimaa
27.05.2021 07:35
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen
Blind Channel
Samoilla silmillä Suomeen! Blind Channel -viisutähdet paljastavat: ”Biletimme läpi yön!”
Kotimaa
27.05.2021 07:35
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen

Viime viikonlopun Eurovision-laulukilpailu oli Suomelle menestyksekäs, kun Blind Channel sijoittui viisufinaalissa kuudenneksi. Tulos on nykyviisuissa Suomen toiseksi paras sitten Lordin vuoden 2006 voiton.

– Meillä on erittäin hyvä ja helpottunut olo. Kaikki meni nappiin. Matka Rotterdamiin oli uskomaton, bändin perkussiota soittava Aleksi Kaunisvesi kertoo.

Lue myös: Blind Channel sai viisuareenan kuumaksi – tältä Suomen esitys näytti!

Kuten arvata saattaa, ei Blind Channelin porukka suunnannut finaalin jälkeen hotelliin nukkumaan – päinvastoin.

– Suuntasimme Suomeen ja lehdistötilaisuuteen samoilla silmillä. Ehdin nukkua lentokoneessa ehkä vartin verran. Ei se mitään, nukutaan vähän myöhemmin, Aleksi naureskelee.

Lue myös: Italia voitti Euroviisut – Suomen Blind Channel teki historiallisen sijoituksen!

Suoran finaalilähetyksen jälkeen Blind Channelin jäsenet viettivät hetken kilpailun voittaneen Italian Måneskinin jäsenten kanssa.

– Heitimme finaalin jälkeen läpät heidän kanssaan. Menimme siitä takaisin hotellille, jossa meillä oli hyvät bileet. Juhlistimme omalla porukalla kaikkea kuluneen puolen vuoden aikana tapahtunutta, platinasingleä, uutta levytyssopimusta ja viisumenestystä. Pääsimme bilettämään, koska olimme kerrankin samassa paikassa hieman vapaammissa merkeissä, Aleksi sanoo.

Lue koko haastattelu tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ