fbq
Kotimaa
28.04.2021 18:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
tuija ja eero
Hulppea hankinta villitsi Tuija Pehkosen: ”En meinaa pysyä housuissani!” – osti mökin lautailijamiehensä kanssa: kuva!
Kotimaa
28.04.2021 18:00
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Monista televisio- ja radio-ohjelmista tuttu toimittaja-juontaja Tuija Pehkonen, 35, on onnensa kukkuloilla. Viime syyskuussa esikoisensa synnyttänyt juontaja iloitsi nyt Instagram-tilillään yhden unelmansa toteutumisesta. 

- Yksi pitkäaikainen haave on viimein muuttumassa todeksi! Terveisiä meidän mökiltä!  En meinaa pysyä housuissani, kun olen niin intona! Tuija hehkuttaa.

Lue myös: Tähtijuontaja Tuija Pehkosen aviopuoliso keksi keinon taata hyvät yöunet vaimolleen vauva-arjen keskellä - Eero Ettalan kultaakin kalliimpi ohje kerää kehuja: "Suosittelen ihan jokaiselle"

Lumilautailija-aviomiehensä kanssa hankkimansa vapaa-ajan asunto näyttää hienolta Tuijan julkaisemassa kuvassa. Lähes uudenveroisessa mökissä on mahtavat maisemat tilavalta terassilta, joka pistää silmään toimittajan jakamassa otoksessa.

Lue myös: Tuija Pehkonen sai pojan! Julkaisi supersuloisen kuvan Eero Ettalasta ja vauvasta - katso!

Töitä pariskunnalla vielä riittää sen kuntoon saamiseksi. 

- Vikoja remppahommia vielä, mutta ihan pian päästään sisustamaan! Tänään oli muutenkin iso päivä, kun pikkumies ajeli ensimmäistä kertaa isojen vauvojen rattailla, hän kertoo. 

Huimapää luonnossa

Kun Tuija iloitsi sosiaalisessa mediassa heidän perheensä uudesta mökistä, jakoi hänen miehensä Eero huimapäisen videon Suomen luonnosta. Lumilautailija on lyhyessä pätkässä legendaarisella Karskogin kalliolla, mistä monet yllytyshullut ovat hypänneet järven veteen. 

Lue myös: Tuija Pehkosen hellyttävä kuva sulattaa sydämet - hehkuttaa mielitiettyään Eero Ettalaa: ”Lämmin ja turvallinen isä meidän pikkuiselle”

Eero teki hypystä entistä näyttävämmän, kun heitti samalla takaperin voltin ilmassa. Hänen videonsa julkaisu liittyi vaimonsa tavoin mökkeilyyn, vaikkakin hieman erilaiseen sellaiseen.  

- Viime kesänä hyppäsin itse ensimmäistä kertaa matkailuauton rattiin, ja lähdin rundaamaan ympäri Suomea. Voin kertoa, että ei oo mitään nätimpää kuin siirrellä omaa nelipyöräistä “kesämökkiä” fiiliksen mukaan paikasta A paikkaan B. On ihan älyttömän vapauttavaa, kun voi hetken mielijohteesta painaa kaasua ja vaihtaa maisemaa. Näin samalla reissulla tulee nähtyä ja koettua niin paljon enemmän! Eero kertoo.

Hänen päivityksessään oli videon lisäksi kolme kuvaa, jotka näet klikkaamalla julkaisun reunassa olevaa pientä nuolta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eero Ettala (@eeroettala)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »