Katso kuva!

Huippusuositusta pop-duosta tuli trio?! Ida Paulin ja Kalle Lindrothin hulvaton somekuva naurattaa: "Avosuu Anssi"

Kotimaa | 07.04.2021 19:02

Huippusuositun pop-duon muodostavat Ida Paul ja Kalle Lindroth julkaisivat someseuraajiensa iloksi hullunkurisen kuvan Instagram-tilillään. Ida ja Kalle ovat ilmeisesti keikkapaikan takahuoneessa ottamassa peilin kautta kuvaa itsestään. Kuvasta hauskan tekee se, että Idan ja Kallen välissä taustalla näkyy muusikko Anssi Kela syömässä donitsia antaumuksella. 

Lue myös: Suomalaismuusikolle perheenlisäystä - herkkä kuva paljasti iloisen uutisen!

Lupa myönnetty

Kaksikko paljastaa kuvatekstissään, että Anssi on kohteliaasti kysynyt luvan photobombiinsa (photobombilla tarkoitetaan sitä, kun henkilö ilmestyy vitsikkäästi kuvaan, jota ollaan ottamassa aivan muista ihmisistä). 

- Kun luot somekontenttia ja idolisi kysyy voisiko kenties syödä donitsia taustalla.

Ida ja Kalle ovat molemmat pukeutuneet yhteneväisesti keltaisiin esiintymisvaatteisiin, kun taas Anssi luottaa kuvassa tyylilleen uskollisesti mustaan. 

Erilaisia huumorin kukkasia viljelevä Anssi on myös kommentoinut ryhmäkuvaa. Muusikko epäileekin, että Idan ja Kallen kuvasta käynnistyy uusi sosiaalisen median kuvahaaste, jossa pyritään saamaan kuvaan taustalle Anssi syömässä donitsia.

- Pystyn näkemään tässä ”taustalla Anssi Kela syömässä donitsia” -kuvahaasteen alkupisteen. Tarvitaan vain paljon donitseja.

Kuva herättää hilpeyttä

Kuvassa Anssi pitää pullataukoaan sopivasti seinällä roikkuvan taulun edessä. Tämä on herättänyt hilpeyttä toisissa somekommentoijissa.

- Siis toi maisema, jossa on Anssi Kela syömässä donitsia ois hienoin taulu ikinä!

Myös Anssin tavasta syödä donitsia suu apposen ammollaan, on ehditty vitsailla kommenttikentässä.

- Avosuu Anssi.

Makean ystävä

Anssi taitaa kaikesta päätellen olla varsin perso makealle, sillä mies on riemuinnut omalla Instagram-tilillään viime viikkoina kotimaisen makeisyrityksen lähettämästä lahjasta. Muusikko tunnustaakin olevansa harras vihreän marmeladikuulan palvoja, joten hän oli tarttunut näppäimistöön ja lähettänyt palautetta, jossa toivoi makeisvalmistajalta suuhun sopivia, pieniä marmeladikuulia.

Lue myös: Ohhoh, Anssi Kelan ovelle ilmestyi ”helvetillinen mörssäri” - laulaja virnisteli ja tarttui veitseen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anssi Kela (@anssikela)

Vastauksessa makeisyritys kertoi, että nykyisellä tuotantotekniikalla pienempien kuulien tekeminen ei ole mahdollista, ja Anssi kertoi hyväksyneensä vastauksen. Muusikon suureksi yllätykseksi makeisfirma päätti kuitenkin muistaa häntä hieman toisenlaisella lahjalla.

- Olivat tehneet minulle ihan oman kuulan! Helvetillinen mörssäri — lähes kolmen kilon vonkale!

Kolmen kilon kuula ei ole kuitenkaan huvennut muusikon suussa ennätysvauhtia, sillä Anssi esitteli valtavaa makeistaan vielä aprillipäivänä pienen jekkunsa yhteydessä. Tuolloin Anssi julkaisi kuvan mörssäristään, joka on pienentynyt artistin omien sanojen mukaan uhkaavasti. Tästä inspiroituneena muusikko vitsaili vaihtaneensa taiteilijanimekseen Anssi Kuula. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anssi Kela (@anssikela)

Kappale Anssin klassikkobiisistä

Pop-duon Ida opiskelee tätä nykyä Yhdysvalloissa Harvardin yliopistossa, mutta esiintyminen ja uuden musiikin tekeminen tuo lahjakkaan muusikon aina välillä koti-Suomeen. Soolotuotantonsa ja duo-kappaleidensa lisäksi Ida on kirjoittanut musiikkia muun muassa Kaija Koolle, Lauri Tähkälle ja Mikael Gabrielille

Kalle on tuttu näky suomalaisessa viihdebisneksessä, sillä monilahjakas muusikko on myös näytellyt Kotikatu-sarjassa sekä juontanut esimerkiksi Bumtsibumia ja Summeria.

Yhdessä pop-duo on tehnyt ja tuottanut musiikkia vuodesta 2016 alkaen. Ida ja Kalle laulavat kappaleellaan Vuonna nolla Anssin debyyttialbumin nimikkobiisistä. Nummela-kappale kuuluukin ainakin yhden sukupolven kotimaisiin klassikkoteoksiin.

Lauletaan Anssi Kelan Nummelaa liian kovaa. Mennään takas siihen kun me tuskin tunnetaan, vuonna nolla, kappaleessa nostalgisoidaan.

Lue myös: Muusikko Ida Paul hurmaa luonnonkauniina! Suosikkiduosta tuttu kultakurkku julkaisi meikittömän kuvaparin somessa

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Juha Metso/All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!