fbq
Kimmo Vehviläinen

Huh, radiotähti Kimmo Vehviläinen julkaisi uudesta tyttöystävästään alastoman alapääkuvan, kesken Petran henkilökohtaisten touhujen - kuva!

Aito Iskelmän suosikkiradiojuontaja Kimmo Vehviläinen, 47, julkaisi avopuolisostaan Petra Järvestä, 40, kovin rohkean hellekuvan eilen (28.6.) Instagram-tilillään.

Kuvassa Petra istuu mökin kuistilla, pelkät rintaliivit päällään. Kaunotar on juuri suihkuttamassa hiuslakkaa kutreihinsa, jolloin Kimmo on räpsäissyt rakkaastaan kuvan ja julkaissut sen somessa.

- Kiitos helle 2020. Kiitos elämä. Tällaisen annoit🙏🏽 @petrasydan, luki kuvatekstissä.

Kuvapostauksen jälkeen alkoi kiivas kommentointi, jossa suurin osa puolsi parin ihanaa rohkeutta, kuumaa mökkikesää ja yhteistä rakkautta - mutta osa myös kritisoi kuvaa. Eräässä kommentissa luki vain: "kuvottavaa".

Kuva! Juontaja Kimmo Vehviläinen hempeili Petra-rakkaansa kanssa – blondikaunottarella yllättävä kenkävalinta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiitos helle 2020. Kiitos elämä. Tällaisen annoit🙏🏽 @petrasydan

A post shared by Kimmo Vehviläinen (@kimmovehvilainen) on

Kimmo ja Petra julkaisivat ensimmäiset yhteiskuvat vuoden alussa, vaikka pari on tuntenut vuodesta 2018 saakka. Kimmo puhui tammikuussa rakkaastaan näin:

– Se tapahtui. Tapasin reilu vuosi sitten ihmisen. Hän on kiltein, hyväsydämisin, avuliain, rohkein, hauskin, kaunein, intohimoisin, pähkähulluin ja seikkailullisin ihminen, jonka kuvitella saattaa. Polte kasvaa päivä päivältä, Kimmo kirjoitti somessa.

Kimmo erosi aviopuolisostaan Johanna Ullakosta keväällä 2018, joten uusi rakkaus löytyi varsin nopeasti.

- Tapailimme pitkään, kerroin olevani vasta eronnut, ja ettei olisi mitään kiirettä. Annoin kuitenkin kaiken tapahtua. Viihdyn hänen kanssaan tänään ja viihdyn huomenna, Kimmo kertoi Seiskalle maaliskuussa.

Rakastavaiset asustelevat Keravalla.

Petra on ollut aiemmin naimisissa tuottaja ja tv-persoona Tatu Ferchenin kanssa ja pariskunnalla on yhteisiä lapsia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen jysäyttää uutispommin: Muutan yhteen Petra-rakkaani kanssa!

Kuvat! Juontaja Kimmo Vehviläinen kuherteli avoimesti vaalean kaunottaren kanssa aamu viiteen!

Kimmo on ollut mukana myös Selviytyjät Suomi -tosi-tv-sarjassa.

Terassilla kuherrellut Kimmo Vehviläinen romanssihuhuista: ”Rakkaudelliset kesäfiilikset ovat paljon mukavampia jaettuina!”