Kuva! Juontaja Kimmo Vehviläinen hempeili Petra-rakkaansa kanssa – blondikaunottarella yllättävä kenkävalinta!

Uutiset | 23.03.2020 07:53

Seiskan toimitukseen kilahti toissa viikon keskiviikkona hellyttäviä näköhavaintoja. Yksi Suomen suosituimmista radioäänistä, Aito Iskelmän juontaja Kimmo Vehviläinen, 47, oli ikuistettu edellisiltana hempeissä tunnelmissa Helsingin ydinkeskustassa.

– Kimmo ja vaalea kaunotar kävelivät yhdessä Forumin ostoskeskuksen aasialaisravintolaan, mutta syömisestä ei meinannut tulla mitään. Niin tiiviisti sydänkäpyset nimittäin kiehnäsivät keskenään, Seiskalle supatellaan.

– He vaikuttivat hyvin onnellisilta. Wokkia lautasellaan pyöritellyt Kimmo oli yhtä hymyä, ja kaikesta näki muutenkin, että nyt taitaa olla isoja tunteita pelissä. Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että daamilla oli vaaleanpunaiset Ainot jalassa!

Kimmo ja Petra hempeilivät avoimesti ostoskeskus Forumin aasialaisravintolassa. Huomaa Petran hauskat Ainot!
Kimmo ja Petra hempeilivät avoimesti ostoskeskus Forumin aasialaisravintolassa. Huomaa Petran hauskat Ainot!

 

Lue myös: Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen jysäyttää uutispommin: Muutan yhteen Petra-rakkaan kanssa!

Ulos kaapista

Seiska tavoitti tuoreeltaan Kimmon kommentoimaan reippaan kansalaisen tekemiä näköhavaintoja. Hyväntuulisen radiotähden mukaan tarina pitää täysin kutinsa.

– Kyllä tämä pitää täysin paikkansa. Olimme siellä syömässä, ja oli muuten hyvää wokkia! Olisin toki toivonut, että itselläni olisi ollut ne Reiskat jalassa, sillä ne ovat hyvät kengät, Kimmo naureskelee.

– Rakkauden asiat ovat aina ihania asioita. Olemme ikään kuin tulleet rakkaani kanssa kaapista, eikä meillä ole enää mitään salattavaa. Mielelläänhän näistä asioista kertoo, kun kerran hyvin pyyhkii.

Rakkaus puun takaa

Kimmo toi ilouutisensa julki tammikuussa julkaistuaan sosiaalisessa mediassa yhteiskuvan itsestään ja vaaleasta kaunottaresta. Hempeän otoksen yhteyteen oli läntätty myös koskettava tekstinpätkä:

Se tapahtui. Tapasin reilu vuosi sitten ihmisen. Hän on kiltein, hyväsydämisin, avuliain, rohkein, hauskin, kaunein, intohimoisin, pähkähulluin ja seikkailullisin ihminen, jonka kuvitella saattaa, Kimmo kirjoitti lisäten, että "polte kasvaa päivä päivältä."

– Näinhän siinä kävi. Hän käveli elämääni täysin sattumalta, yllättäen ja vastustamattomasti, radiotähti alleviivaa Seiskalle.

Lue myös: Romanssi?! Kimmo Vehviläinen nautti kesäillasta terassilla vaalean kaunottaren kanssa – kuvat!

Nautti sinkkuudesta

Yllätyksellisyydellä Kimmo viittaa siihen, ettei hänellä ollut tarkoituksena alkaa seurustella. Haku ei ollut niin sanotusti päällä, vaan asiat vain tapahtuivat.

– Olin tosi onnellinen sinkku, asuin kahden tyttäreni kanssa ja satsasin täysillä duuniin. Tykkäsin tosi paljon siitä elämäntilanteestani, sillä tuntui, että edellinen parisuhteeni oli vienyt niin paljon aikaani, että olin laiminlyönyt ystäviäni.

– Vihdoin oli aikaa kaikelle sellaiselle, mille ei ennen ollut. Mutta niinhän se vaan menee, että silloin kun sitä vähiten odottaa, oikeanlainen ihminen voi yhtäkkiä kävellä elämääsi.

Lue myös: Kuvat! Juontaja Kimmo Vehviläinen kuherteli avoimesti vaalean kaunottaren kanssa aamu viiteen!

”Luonnollinen liukuma”

Kimmoa alkaa naurattaa muistellessaan, miten vuoden yhdessä hengailu eskaloitui lopulta pesunkestäväksi parisuhteeksi.

– Tässä iässä se ei enää mene niin, että toinen kysyy ”Alatsä olee?” Ennemminkin tuli sellainen luonnollinen liukuma, että huomasimme hengaavamme jatkuvasti kimpassa. Sitten vain tajusimme, että hei, mehän ollaan pari!

– Tapailimme pitkään, kerroin olevani vasta eronnut ja ettei olisi mitään kiirettä. Annoin kuitenkin kaiken tapahtua, ja nyt olemme olleet muutaman kuukauden yhdessä. Viihdyn hänen kanssaan tänään ja viihdyn myös huomenna.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto, Seiskan lukija ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!