fbq
Kotimaa
07.11.2021 17:07
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Nelonen
Maria Kihlström
HS-Kuukausiliite: Seksuaaliterapeutti Marja Kihlström, 36, alastonkuvassa: "Kehoni jumaloi rakastelua"
Kotimaa
07.11.2021 17:07
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Nelonen

Nelosen Sex Tape Suomi -ohjelmasta suurelle yleisölle tuttu erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström poseeraa ilman rihmankiertämää Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä. Kyseessä on lehden Sielu ja ruumis -vakiopalsta, jossa julkisuudesta tunnetut henkilöt kertovat muun muassa omasta kehosuhteestaan.

Luennoitsijana, kouluttajana ja somevaikuttajana työskentelevä Marja on jakanut alastonkuvauksien tunnelmia omalla Instagram-tilillään.

- Minun kehoni, minun sääntöni. Olin sitten alasti tai vaatteet päällä, kukaan ei ole oikeutettu koskemaan minua ilman suostumustani, Marja kirjoittaa.

- Kaikki jupina siitä, että ”itsepähän kerjäät” ”aina tolle sattuu” ”mitäs tyrkyttää itseään” vain vahvistavat sen, miten piilossa seksuaaliväkivalta ja häirintä on yhteiskunnassamme. Patriarkaatti huutaa kauhusta, kun rakenteita ravistelee naiset. Tasa-arvoinen maailma kuuluu meille kaikille, siinä maailmassa on tilaa kaikille sukupuolille ja kaikenlaisille kehoille, Marja jatkaa.

Hän kertoo olevansa ylpeä Liisa Valosen hänestä ottamista alastonkuvista.

- Nautin kuvauksista. 😍 Sain olla minä ja näyttää palan juuristani tuomalla mukaan koriskengät ja -pallon kuvaan, Marja kirjoittaa.

- Kehoni on käynyt paljon läpi! Kaikista ylpein olen varmasti kolmesta lapsestani ja kahdeksan vuoden imetystaipaleesta. Kehoni on myös kuin luotu liikkumaan, mitä ominaisuutta haluan vaalia. Rakkautta, rakastel❤️a, nautintoa ja iloa kehoni jumaloi. Syvintä siitä tekee oman rakkaan hyväksyvä katse, mikä riisuu minut alastomammaksi kuin alasti ollessani.

Maria suosittelee someseuraajille alastomana ammattitaitoisen kuvaajan kameran eteen astelemista.

- Suosittelen lämpimästi joku kerta elämässäsi, että menet turvallisen kuvaajan kameran eteen vähissä vaatteissa tai alasti. Se on parhaimmillaan todella voimaannuttava kokemus, Marja päättää.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »