fbq
Kotimaa
04.12.2021 11:29
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus
Cheek
HS: Cheek kartutti omaisuuttaan ostamalla pörssiosakkeita koronakuopassa: "Se oli puhdasta tsägää"
Kotimaa
04.12.2021 11:29
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus

Jare "Cheek" Tiihonen, 40, teki hyvän tilin koronakatastrofissa maaliskuussa 2020. Räppäri kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että hän haali pörssiosakkeita silloin, kun niiden hinta oli hetkellisesti alhaisimmillaan. Osakeomistusten lisäksi Jare on sijoittanut kiinteistöihin. Osa kiinteistösijoituksista on mennyt pakkasen puolelle.

- Mulla on omistuksessa asuinhuoneistoja, halleja ja liiketiloja. Näin se vain menee, että omistusta pitää hajauttaa. Olisi toki mukavaa, jos ei edes tarvitsisi sijoittaa, mutta ei omaisuutta voi vain seisottaa pankkitilillä. Silloin syö pois pääomaansa.

Jaren mukaan osakeostot pörssiromahduksen aikaan olivat hyvä peliliike. Osakkeiden arvo nimittäin nousi koronakuopasta vauhdilla.

- Se oli puhdasta tsägää... Jos osakeonnistumista ei olisi tullut ja olisi ollut vain tämä epäonnistuminen kiinteistöpuolella, mua ottaisi tällä hetkellä aika paljon enemmän päähän, Jare kertoo lehdelle.

ch
Jare Tiihonen, vanhalta taiteilijanimeltään Cheek, pyörittää levy-yhtiötä ja kiinteistöbisneksiä.

Lue myös: Cheekin firman taloustiedot paljastavat: 4,8 miljoonan varat – asunnot ex-räppärin lainojen vakuutena

Jare ei kuitenkaan tavoittele uraa finanssialalla.

- Ainut tavoitteeni on se, että pystyn näillä tuotoilla rahoittamaan nykyisen elämäntyylini. Voisin elää paljon säästeliäämmin, mutta haluan matkustella ja mennä. Diggaan elää ne fyrkat, mitä sijoituksista tulee.

HS:n haastattelussa Jare Tiihonen myös paljastaa, että hän saa Spotify-tuottoja jopa satatuhatta euroa vuodessa.

Lähde: HS

Tilaa Seiskan uutiskirje! »