fbq
Kotimaa
12.12.2021 20:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto
Mariska
Hittinikkari Mariskan pesämuna kunnossa – firman tilillä lepää mojova summa
Kotimaa
12.12.2021 20:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska kertoi äskettäin, että Mariska, oikealta nimeltään Anna Maria Rahikainen, 42, elää suhteellisen pienillä tuloilla, vaikka hänen kynästään on syntynyt poptaivaan suurimpia hittejä.

Mariska tienasi viime vuoden verotietojen mukaan ansiotuloja reilut 43 000 euroa ja pari tonnia pääomatuloja.

Lue lisää: Jättihittejä loihtiva Mariska elää pikkutuloilla

Menestyvä firma

Mariska omistaa kekseliäästi nimetyn osakeyhtiön, Jalat Taivaassa Oy:n. Koronavuosi rokotti artistin keikkakalenteria. Silti Mariskan firma onnistui kasvattamaan liikevaihtoaan ja teki kelpo tuloksen.

Mariskan firman liikevaihto kasvoi viime vuonna 88 000 eurosta reiluun 119 000 euroon. Voittoa syntyi messevät 40 955 euroa. Vielä vuonna 2019 firman tulos oli 13 500 euroa.

Pesämunaa on kertynyt hyvin, sillä firman tilillä lepää yli 146 800 euroa. Palkkaa firman kassasta nostettiin viime vuonna reilut 25 900 euroa.

Räppärinä musiikkialalle ponnahtanut Mariska on yksi tämän hetken arvostetuimpia sanoittajia.
Räppärinä musiikkialalle ponnahtanut Mariska on yksi tämän hetken arvostetuimpia sanoittajia.

Lue myös: Muutto käynnissä! Mariskan musiikkimaailmasta tuttu uusi mies hikoili trendikkäästi kantopuuhissa – mitä teki laulajakaunotar?

Yllättävä äitiys

Äitiys oli Mariskalle ihme, sillä hän paljasti Vain elämää -ohjelmassa, ettei hänen pitänyt saada lapsia. Lääkäri oli kertonut parikymppiselle Mariskalle, ettei se olisi mahdollista.

Laulaja kuitenkin tuli 36-vuotiaana raskaaksi. Tytär syntyi vuonna 2016.

Seiska paljasti tammikuussa, että Mariska elää uusioperhearkea musiikkimaailmassa vaikuttavan miehen kanssa, jolla on myös lapsia. Mariska ja kultansa muuttivat saman katon alle Helsingin keskustaan vuodenvaihteen jälkeen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »