fbq
Brother Christmas

Hesari julkaisi Brother Christmasin rajun solvauksen juontaja Sanna Kiiskestä: "V*tu Huor se o" - lähetti Sannalle anteeksipyynnön!

Helsingin Sanomat julkaisi eilen maanantaina (26.2.) lisää hyväntekijä Ari Koposen eli Brother Christmasin lähettämiä viestiketjuja, joissa Koponen on muun muassa herjannut tummaihoista ihmistä rasistisella tavalla ja solvannut naista seksuaaliseen sävyyn.

 

HS:n julkaisemassa viestiketjussa Koponen oli saanut viestin, jossa viestittäjä kertoo juontaja-yrittäjä Sanna Kiisken matkivan Koposta.

-    Vitu huor se o, Koponen vastaa viestiin. 

Kiiski on ollut Koposen tavoin paljon mukana hyväntekeväisyystoiminnassa. Eri haastatteluissa Brother Christmas on kuitenkin kertonut, ettei hän koe muita hyväntekeväisyystahoja kilpailijoiksi. Kiiski kommentoi HS:lle, ettei tunne Koposta, vaikka hän on lahjoittanut hänelle rahaa hyväntekeväisyyttä varten. 

- Olen ihaillut vain hänen työtään, tämä viesti yllätti, Kiiski kommentoi. 

Sanna Kiiski julkaisi tänään (27.2.) julkisella Facebook-tilillään päivityksen, jossa hän kertoo Koposen pyytäneen häneltä anteeksi.

 -  Brother Christmas eli Ari Koponen oli eilen minuun itse yhteydessä ja pyysi kielenkäyttöään anteeksi. Arvostan hänen suoraselkäisyyttään ja ilman muuta anteeksi annetaan kun sitä pyydetään ja asiaa on turhaa enää vatvoa. Ylilyöntejä sattuu meistä jokaiselle. BC lupasi myös, että muihin avoimena oleviin kysymyksiin vastataan. Nyt odotetaan sitä. Uhkailu ja vihapuhe suuntaan jos toiseen ei ole hyväksyttävää. Nykyisin kaikki lähtee heti täällä somessa ihan lapasesta eikä tilanne miltään osin niin parane.

Otsikkoa muokattu klo 13.14: Lisätty otsikkoon siteeraus Helsingin Sanomiin.