fbq
Hermot kireällä! Lähipiiri paljastaa: Stefan Thermanilla rahahuolia | Seiska
Kotimaa
06.12.2021 07:03
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Seiskan arkisto
Stefan Therman
Hermot kireällä! Lähipiiri paljastaa: Stefan Thermanilla rahahuolia
Kotimaa
06.12.2021 07:03
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiskan saamien tietojen mukaan Sofia Belórf, 31, koki toissa viikolla kauhunhetkiä. Lukuisat silminnäkijät sekä lähipiiri vahvistavat Seiskalle, että kohukaunotar joutui pakenemaan keskellä päivää kotoaan.

Itkuinen Sofia bongattiin toissa torstaina Bambi-koira kainalossaan helsinkiläisen Marski-hotellin vastaanotosta. Sofia kirjautui tiettävästi Marskista vasta seuraavan viikon maanantaina ulos ja palasi ilmeisesti kotiinsa.

Lue lisää: Sofia Belórfin kauhunhetket – pakeni itkuisena hotelliin

Mitä kotona tapahtui?

Syytä Sofian hätämajoittumiseen voi vain arvailla. Mitä julkkiskaunotar pelästyi niin paljon ja pahoin, että jätti kotinsa järkyttyneenä?

Sofia ja hänen avopuolisonsa, kohuliikemies Stefan ”Stefu” Therman, 34, asuvat arvo-osoitteessa eteläisessä Helsingissä. Varmaa tietoa siitä, oliko Stefu kotona Sofian lähtiessä kodistaan, ei ole.

Lue lisää: Kotoaan paennut Sofia Belórf nähtiin luksushotellissa – peittikö kohukaunotar ruhjeita vahvalla meikillä?

Stefu juhli villisti

Seiska sai toissa viikolla useita silminnäkijähavaintoja Stefusta viettämässä kosteita iltoja helsinkiläisissä ravintoloissa. Hänellä vaikutti olevan päällä rankemmanpuoleinen, jo yli viikon päivät kestänyt ryyppyputki.

Stefun ryyppykaverina on viihtynyt vuoden 2013 Miss Helsinki Kelly Kalonjista yllättäen eronnut liikemiesrakas Jukka Toivanen. Sofiaa ei seurueissa nähty.

Stefan ”Stefu” Therman biletti viime viikolla villisti pitkin Helsinkiä. Sofia ei juhlaporukassa ollut.
Stefan ”Stefu” Therman biletti viime viikolla villisti pitkin Helsinkiä. Sofia ei juhlaporukassa ollut.

Lue lisää: Stefan Thermanilla rankka bileputki – Sofia Belórf puuttui yllättävästä seurueesta

Rahahuolet stressaavat

Sofian ja Stefun keväällä 2020 alkanut suhde on ollut myrskyisä. Seiska paljasti jo syyskuussa 2020 Sofian paenneen pariskunnan Espoossa sijainneesta kodista niin ikään hotellimajoitukseen.

Sofia asui myös oman televisio-ohjelmansa kuvausten aikana tämän vuoden alussa kuukauden päivät hotellissa, kun pariskunnan suhde oli vahvasti katkolla.

Lue myös: Sofia Belórf kiistää hurjat tapahtumat – näin kohukaunotar selittää tilannetta

Stefun lähipiiristä kerrotaan, että miehen hermot ovat rahahuolien takia olleet viime aikoina erityisen kireällä. Hänen bisneksensä ovat ajautuneet pahoihin rahaongelmiin ja rankka alkoholin käyttö on siivittänyt Stefun stressitilan äärimmäisen kireäksi.