fbq
Jari Kurri.

Herkullinen kuvasarja! Leijonalegenda Jari Kurri ”raateli” grilliruokaa Helsingin yössä – sitten paikalle saapui hehkeä blondi!

Helsingin Kalastajatorpan Tennisklubilla pelattiin viime viikonloppuna (7.7.) vuosittainen Bermuda-tennisturnaus. Itse otteluiden ohella kiekkotähtiä vilisevän hyväntekeväisyysturnauksen perinteisiin kuuluu, että sen jälkeen juhlitaan.

Niin tälläkin kertaa. Sillä kun Teemu Selänne ja Valtteri Filppula olivat pokanneet Bermudan Kannun ja turnausvoiton, kiekkotähdet suuntasivat porukalla illanviettoon.

Tosin tamperelaisvahvistukset Patrik Laine ja Aleksander Barkov taisivat lähteä heti pelien jälkeen takaisin Pirkanmaalle, sillä heitä ei enää illanvietossa näkynyt.

Helsinki 7.7. klo 00:14. Niklas Hagman (vas.) ja Erik Haula saapuvat bussista ravintola Teatterille.
Helsinki 8.7. klo 00:14. Niklas Hagman (vas.) ja Erik Haula saapuvat bussista ravintola Teatterille.

Uutta tietoa Teemu Selänteen Kalifornian-miljoonalukaalin myynnistä: todellinen syy kodista luopumiselle ei olekaan liian iso asuinrakennus? 

Valtaosa kiekkoilijoista lähti kuitenkin tuulettumaan. Töölöläisravintola Mamma Rosassa nautitun illallisen jälkeen entisiä ja nykyisiä lätkätähtiä pursuillut bussi parkkeerasi ravintola Teatterin eteen. Sieltä kiekkoilijoita alkoi purkautua kotimatkalle vasta sunnuntain puolella.

Kello 02:41. Jari ja Vanessa Kurri poistuvat ravintola Teatterista.
Kello 02:41. Koomikko Jukka Laaksonen (vas.) sekä Jari ja Vanessa Kurri poistuvat ravintola Teatterista.

Ei Laine, ei Barkov, ei Granlund… Kuka onkaan Suomen suosituin kiekkotähti? Vastustamaton video kertoo totuuden: suoranainen hysteria!

Kytiksessä ollut Seiskan paparazzi ikuisti, kuinka tasan kello 02:41 elävä Leijona-legenda Jari Kurri ja hänen vaimonsa Vanessa poistuivat Teatterista. Sen jälkeen he jäivät hetkeksi kadulle päivystämään – Vanessa omien ystävättäriensä ja Jari koomikko Jukka Laaksosen kanssa.

Hodarikojulle suunnanneiden Jukan ja Jarin teki mieli purtavaa yön pikkutunneilla.
Hodarikojulle suunnanneiden Jukan ja Jarin teki mieli purtavaa yön pikkutunneilla.

Sitten Jarille ja Jukalle taisi tulla nälkä, sillä kaksikko suuntasi Pohjois-Esplanadilla päivystäneelle hot dog -kojulle. Seiskan tietojen mukaan kyseisestä kärryistä löytyi hodareiden lisäksi myös lihapiirakoita.

Kokeneet konkarit eivät epäröineet, vaan alkoivat välittömästi kaivaa kuvetta ja odotella tilaustensa valmistumista.

Jari iski hampaansa syvälle yölliseen herkkuunsa.
Jari iski hampaansa syvälle yölliseen herkkuunsa.
Rrrräyhh, roooaaar! Näin Jari raateli yöllistä herkkuaan!
Rrrräyhh, roooaaar! Näin Jari raateli yöllistä herkkuaan!

Lopulta pieneltä iäisyydeltä tuntunut odotus palkittiin ja herkkumätöt löysivät tiensä nälkäisten asiakkaiden käsiin.

Kesken herkkuhetkien Jukka jähmettyi, kun hän äkkäsi Jarin taakse ilmestyneen kaunottaren...
Kesken herkkuhetkien Jukka jähmettyi, kun hän äkkäsi Jarin taakse ilmestyneen kaunottaren...
...sitten Jarikin äkkäsi upean blondin ja hymyili tälle kohteliaasti.
...sitten Jarikin äkkäsi upean blondin ja hymyili tälle kohteliaasti.

Ja kuten kuvista näkyy, yölliset herkut maistuivat Jarille erinomaisesti. Viisinkertainen Stanley Cup -voittaja suorastaan raateli rasvaherkkunsa – aivan kuten kunnon leijonalegendan kuuluukin.

Jukallekin pöperöt maistuivat yhtä lailla. Hänen huomionsa alkoi kuitenkin jossain vaiheessa herpaantua popsimispuuhista, kun äkkäsi lähettyvillä seisoneen blondin. Lopulta myös hyväntuulinen Jari huomasi kyseisen naisen, mutta jatkoi sitten häiriintymättä aamuöistä herkkuhetkeään.

Mitä muuta Bermuda-turnauksen jatkoilla tapahtui? Lue kaikki torstaina 12.7. ilmestyvästä Seiskasta!