fbq
Uutiset
10.07.2018 12:38
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Teemu Selänne.
Uutta tietoa Teemu Selänteen Kalifornian-miljoonalukaalin myynnistä: todellinen syy kodista luopumiselle ei olekaan liian iso asuinrakennus?
Uutiset
10.07.2018 12:38
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilijan Teemu Selänteen on moneen kertaan kerrottu kauppaavan Kalifornian ökylukaaliaan. Tähän saakka syyksi kämppäkaupoille on perusteltu ennen kaikkea se, ettei Selänteiden perhe enää tarvitse niin valtavaa huushollia.

Kokoa ja näköä miljoonahuvilasta tosiaan löytyy. Orangen piirikunnassa sijaitseva ja Coto De Cazan yksityisellä asuinalueella komeileva kartanomainen kompleksi käsittää peräti 870 neliötä. Ne kätkevät sisälleen muun muassa viisi makuuhuonetta, seitsemän kylpyhuonetta, suuri olohuone ja sauna. Hintapyyntö on noin kuusi miljoonaa euroa.

Lue myös: Vau, mitä superluksusta! Teemu Selänne myy hulppean 6 miljoonan euron Kalifornian-kotinsa – katso ainutlaatuiset kuvat ja video ökytalosta!

Todellinen syy rakkaasta kodista luopumiselle saattaa sittenkin löytyä muualta. Kun Seiska hiljattain kysyi Selänteeltä, mitä mahdollisia kriteereitä Teemulla olisi uudelle kotitalolleen, vastaus oli seuraavanlainen:

– Itse asiassa talo voi olla aika samanlainen kuin ennenkin, mutta enää emme tarvitse sellaisia pihoja, hevosia ja tällaisia.

– Silloin kun pojat olivat pieniä, niitä tuli hyödynnettyä paljon ja se paikka oli täydellinen meidän perheelle. Mutta nyt etsimme paikkaa, josta selviää vähän vähemmällä työllä.

Toisin sanoen itse rakennus saa kyllä olla yhtä massiivinen kuin ennenkin, mutta piha saisi olla pienempi.

– Uudesta talosta tulee suunnilleen samanlainen. Se on se isoin juttu, Teemu nyökkäsi.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »