fbq
Kotimaa
23.12.2021 17:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Mira Tiinanen & Adobe Stock
Saija Tuupanen.
Hemmottelua itärajalla! Tällainen on Saija Tuupasen ja Sami Hedbergin joulu: ”Mie luulen, että se on se kaikista paras lahja!”
Kotimaa
23.12.2021 17:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Mira Tiinanen & Adobe Stock

Iskelmälaulaja Saija Tuupanen otti jouluun varaslähdön. Vuoden 2003 tangokuningatar suuntasi jo sunnuntaina lepäämään kotikonnuilleen Pohjois-Karjalaan, itselleen kovin rakkaaseen Tuupovaaran pitäjään.

– Täällä sitä tosiaan ollaan, lumisten puiden ja pakkasen keskellä!  Olen Tuupovaarassa hyvissä hoivissa vanhempieni luona. Täältä löytyy lämmin tupa ja huolenpitoa, täällä minun on hyvä olla, Saija, 39, iloitsee Seiskalle.

Lue myös: Saija Tuupanen kiidätettiin sairaalaan! Paljastaa nyt Seiskalle, mistä oli kyse – taustalla dramaattinen tapahtumaketju: ”Tuntui, että pää räjähtäisi”

Aikaistettu lepo oli pakon sanelemaa. Saija joutui viime viikonloppuna sairaalahoitoon salakavalasti pahentuneen päänsäryn vuoksi. Hänen kuntonsa romahti lauantain vastaisena yönä, mutta sairaalasta löytyi onneksi oikeanlaiset rohdot iskelmätähdelle.

– Näin siinä vain välillä käy, kun painaa tukka putkella menemään eikä osaa tai malta kuunnella kroppaansa, Saija hymähtää Seiskalle.

Joulu on Saija Tuupaselle, 39, rauhoittumisen aikaa. Hän suuntasi jo hyvissä ajoin kotikonnuilleen Tuupovaaraan viettämään kuusijuhlaa.
Joulu on Saija Tuupaselle, 39, rauhoittumisen aikaa. Hän suuntasi jo hyvissä ajoin kotikonnuilleen Tuupovaaraan viettämään kuusijuhlaa.

”Todellista hemmottelua”

Haastatteluhetkellä Saija odotteli jo kovasti avomiestään, koomikko Sami Hedbergiä, 40, saapuvaksi Tuupovaaraan. Rakastavaiset viettävät Venäjän rajalla tunnelmallista kuusijuhlaa yhdessä Saijan vanhempien kanssa.

Lue myös: Bändin pojatkin pöyristyivät! Shokkikäänne: Saija Tuupanen säikähti oloaan ja pakeni sairaalasta keskelle korpea – ”Täällä minun on hyvä olla”

– Meillä on todella rauhallinen joulu luvassa. Villasukat jalkaan, kuumaa mehua ja hyvää ruokaa – se on sitä todellista hemmottelua, Saija kuvailee.

– En odota mitään muuta kuin sitä, että saan vain olla ja rauhoittua ja viettää läheisteni kanssa aikaa tällaisen vuoden jälkeen. Mie luulen, että se on se kaikista paras lahja.

Kuin lumikuningatar! Saija poseeraa aistikkaana Mira Tiinasen tuoreissa talvikuvissa.
Kuin lumikuningatar! Saija poseeraa aistikkaana Mira Tiinasen tuoreissa talvikuvissa.

Sami kova saunomaan

Muutaman tuhannen asukkaan Tuupovaara komeilee keskellä korpea, mutta Saijan kotipaikka sijaitsee vielä useiden kilometrien päässä kirkonkylältä. Sinne ajelee Helsingistä nopeimmillaankin päälle viidessä tunnissa, mutta pitkä ajomatka kannattaa.

Sillä kun perille pääsee, lämpiää tunnelmallisessa pihapiirissä vanhan liiton ulkosauna. Sen lauteille Saija ja Sami mielellään myös jouluisin kapuavat.

– Sellaisen käsityksen olen saanut, sillä Sami tykkää kyllä saunoa. Hän viihtyy täällä muutenkin oikein hyvin ja on innoissaan tulossa Tuupovaaraan, Saija myhäilee.

Lue myös: Saija Tuupanen paljastaa: Näin rakkaus Sami Hedbergiin roihahti – ”Piti tavata jo 15 vuotta aiemmin!

Sami Hedberg ja Saija Tuupanen ovat seurustelleet vuodesta 2018.
Sami Hedberg ja Saija Tuupanen ovat seurustelleet vuodesta 2018.

Ympärillä enkeleitä

Saija huokaa syvään muistellessaan syksyään. Se oli kiireinen, liiankin kiireinen.

– Siinä kävi vähän niin, että kalenteri täyttyi vauhdilla totaalisen hiljaisen alkuvuoden jälkeen. Keikat alkoivat heinäkuussa, ja oli suurta intoa lähteä töihin.

Lue myös: Kuvat kotitilalta Seiskassa! Saija Tuupanen avoimena rakkaudesta: Sami Hedberg on nallekarhuni!

– Keikkojen lisäksi tulikin sitten Syksyn sävel, Masked Singer, levynteko loppuun ja vielä isän sairastuminenkin. Huhhuh! Tulee ihan hikikarpaloita otsalle, kun vain miettiikin sitä kiirettä. Mutta kaikki on ollut sen arvoista. On ollut kyllä hienoja hetkiä.

Joulun alla päällimmäisenä Saijan mielen valtaa kiitollisuus. Sairaalahoitoon joutuminen pysähdytti, mutta terveydenhuollon ja läheisten apu on ollut hänelle korvaamatonta.

– Monta asiaa on huomannut, kun tuli kipeäksi. Ihmiset ympärilläni ovat kuin enkeleitä ja kultaakin kalliimpia.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »