fbq
20230510 HelsinkiRed Carpet pressi. Kuvassa Helmi-Leena NummelaKuva: Tomi Natri
20230510 HelsinkiRed Carpet pressi. Kuvassa Helmi-Leena NummelaKuva: Tomi Natri

Helmi-Leena Nummela avautuu lapsiarjen järjestelyistään Roope Salmisen kanssa: ”Näin pysyy pää kasassa”

Helmi-Leena ilmoitti viime vuoden huhtikuussa eroavansa näyttelijä Roope Salmisesta.

Näyttelijä Helmi-Leena Nummelan, 36, uudesta onnesta on huhuiltu jo vuoden verran, mutta Syke-tähti on pitänyt asian tiimoilta suunsa supussa. 

Muutaman viikon takaisilla Hyvinkään Red Carpet -elokuvafestivaaleilla hän suostui kuitenkin kommentoimaan suhdettaan.

– Niin, mitäpä siihen sanomaan… Rakkaus on ihanaa!

Seiskan tietojen mukaan suosikkinäyttelijä on jo tovin viihtynyt Senegalissa syntyneen ja Italiassa varttuneen komistuksen kanssa. Miehellä on oma ravintola Turussa, jossa Helmi-Leena on bongattu tuon tuosta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Helmi-Leena Nummelan huikea halkio loksautti leuat Hyvinkäällä – upeassa iltapuvussa sädehtinyt tähtinäyttelijä suhteestaan: ”Rakkaus on ihana asia”

”Pysyy pää kasassa”

Helmi-Leena ilmoitti viime vuoden huhtikuussa eroavansa näyttelijä Roope Salmisesta, 33. Muutaman vuoden seurustellut pari sai lapsen, joka on nyt kolmevuotias. Miten vuorotteluarki sujuu pienen lapsen kanssa?

– Aikataulutamme kaiken aika hyvin, ja teemme suunnitelmat tosi pitkälle. Se auttaa tosi paljon. Näin pysyy pää kasassa, Helmi-Leena hymähtää.

– Molempien vanhempien työt ovat usein iltapainotteisia ja aikataulut ovat ihan käsittämättömiä. Onneksi äitini ja siskoni ovat muuttaneet myös Helsinkiin. Välillä sitä tarvitseekin vähän mummon apua lapsenhoidossa.

Helmi-Leena oli yksi Red Carpet -elokuvagaalan kuvatuimmista kutsuvieraista. – Minulla on maailman ihanin ammatti!
Helmi-Leena oli yksi Red Carpet -elokuvagaalan kuvatuimmista kutsuvieraista. – Minulla on maailman ihanin ammatti!

Helmi-Leena Nummela ikävästä vaivastaan: "Kävelen päin seiniä"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Päiväkodille kiitos

Yksi Helmi-Leenan arkea helpottava seikka on lomien loppuminen ja arkeen paluu. Se tarkoittaa, että lapsikin painelee päiviksi päiväkotiin.

– En tiedä saisiko näin sanoa, mutta on ihanaa, kun lapsi palasi päiväkotiin. Sen myötä arkeen tulee rytmiä, saa pientä taukoa, ja sitä on itsekin parempi ihminen, kun saa tehdä välillä omia juttuja, Helmi-Leena tuumii.

– Kesäloman loppuminen oli tavallaan helpottavaakin, kun ei enää tarvitse lomasuorittaa ja keksiä päiville tekemistä. Voi vain nauttia hyvästä arjesta, keskittyä töihin ja syksyyn.