fbq
Kotimaa
03.11.2021 16:50
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto
Sami Kuronen
Harvinainen yhteiskuva! Sami Kuronen saapui Syke-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan tyttärensä kanssa!
Kotimaa
03.11.2021 16:50
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto

Eilen (2.11.) Helsingin Tennispalatsin Finnkino-elokuvateatterissa järjestettiin uuden Syke-elokuva: Hätätilan kutsuvierasnäytös. 

Julkkisvieraiden joukossa oli juontajatähti Sami Kuronen, 47, joka oli ottanut elokuvanäytökseen mukaan myös vuonna 2009 syntyneen Oona-tyttärensä. Kaksikko poseerasi iloisena kameroille ennen elokuvan alkua punaisella matolla.

Sami Kuronen ja Oona-tytär

Paikalle oli ilmestynyt myös lukuisia elokuvan tähtinäyttelijöitä, mukaan lukien Riku Nieminen, joka kiinnitti huomiota ilmestymällä paikalle sormus nimettömässään.

Lue lisää: Ohhoh! Näyttelijä Riku Nieminen edusti kultasormus nimettömässään – näin tähti vastasi uteluihin rakkauselämästään!

JÄNNITTÄÄ SARJAN VASTAANOTTOA

Sami kertoi eilen Seiskalle uusimmasta Temptation island Suomen kaudesta. Hän sanoi lehdistötilaisuudessa olevansa odottavainen, ja mietti, miten katsojat ottavat jaksot vastaan.

- Nyt ollaan parin vuoden tauon jälkeen taas etelässä, ikään kuin niissä tutummissa tempparimaisemissa, vaikka nyt Marbella kohteena oli meille uus. Kyllä joka kausi jännittää tässä kohtaa, Sami jutteli.

Uudet TIS-pariskunnat julkistettiin, ja Sami luonnehtii heitä ”tempparihenkisiksi” ja mainitsee, että he ovat sopivasti erilaisista lähtökohdista olevia henkilöitä. Pariskunnat ovat melko nuoria, sillä tämän kauden vanhin varattu on vain 22-vuotias.

Lue lisää: Temptation island Suomen uudet pariskunnat julkistettiin - nuorten varattujen joukossa aiemmalta kaudelta tuttu viettelijätär!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »