fbq
Hannu Pikkarainen

Hannu Pikkarainen luopui tupakkatuotteista - perustelee ihmettelijöille erikoista valintaansa: "En siis ole lopettanut"

Keväällä raiskauskäräjillä ryvettynyt Hannu Pikkarainen, 38, on yrittänyt napata kiinni terveellisistä elämäntavoista. Fyysistä kuntoaan urheilemalla huoltava Hannu on vähentänyt myös tiettyjen haitallisten aineiden käyttöä. 

Vielä heinäkuussa ex-jääkiekkoilija vietti varsin railakasta iltaa karaokeravintola Walliksessa. Asiakkaiden iloksi Hannu tulkitsi lavalla riipaisevan version Antti Tuiskun Blaablaa-nimisestä kappaleesta.

Raiskaustuomion saanut Hannu Pikkarainen täräytti riipaisevan esityksen karaokeravintolassa – katso video murtuneen miehen laulusuorituksesta

Vaikka Hannu ilmeisesti nautiskelee edelleen satunnaisesti alkoholijuomia, hän on luopunut kertomansa mukaan nikotiinituotteista väliaikaisesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hyvä maanantai. Tsemit kaikille viikkoon! Jos on hankalampaa ni muista liikkua ja ulkoilla. Pikku kävelykin auttaa nimittäin 100 varmasti, Hannu kannustaa Instagram-seuraajiaan.

Ja hei täällä on nyt 8 päivää täynnä nuuskatonta ja nikotiinitonta jaksoa. En siis oo lopettanut, mut ajattelin tän viikon ainakin olla vielä ilman, mies paljastaa.

”Luotto ihmisiin sai nyt taas pienen kolauksen” - Hannu Pikkarainen koki epämiellyttävän vastoinkäymisen: paidaton avautuminen

 Hannun mukaan nuuskaton jakso on sujunut melko mallikkaasti, pieniä kireyksiä lukuunottamatta.

Ajoittain on tullu kyl hetkiä et on alkanut pinna kiristyy normaalia herkemmin, mut muuten ihan fine. Pystyisin lopettaa heti jos haluisin, hän vakuuttaa.

Hannun ilmoitus nikotiinituotteiden jättämisestä on poikinut iloisia kannustusviestejä miehen seuraajilta. Eräs Hannun seuraajista on kuitenkin nostanut esiin relevantin kysymyksen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Herää kysymys; Miksi et halua lopettaa? seuraaja utelee.

Hannu Pikkarainen avoimena terapiastaan: "Jumanklavita oli nättiä"

Aktiivisena somekäyttäjänä Hannu on vastannut faninsa kysymykseen nopeasti ja suorasanaisesti.

- Se on mulle nautintoaine kuten kahvikin. Tässä nyt lähinnä testataan miestä, että miten kroppa ja pää kestää muutoksen. Hyvin on mennyt, Hannu selventää.

Hannu tuomittiin huhtikuussa Helsingin käräjäoikeuden toimesta ehdolliseen vankeuteen raiskauksesta. Vankeusrangaistus on kahden vuoden mittainen. Tuomio ei ole kuitenkaan vielä lainvoimainen. Hannu on valittanut käräjäoikeuden päätöksestä hovioikeuteen.