fbq
Hanna Kinnunen väsyi julkisuuteen.

Hanna Kinnunen väsyi esillä olemiseen – ihmiset sekoittivat näyttelijän ja Salkkarit-hahmon: ”Todella veemäistä!”

Kahdeksan vuotta sitten Salatut elämät -sarjassa lopettanut Hanna Kinnunen, 37, palasi tuttuun roolihahmoonsa, kun Pihlajasatu-kesäsarja starttasi MTV3:lla viime viikolla.

Salkkarit-tähden terveys petti ennen paluuta roolihahmoon - sai rytmihäiriöitä ja huimauskohtauksia!

Miljoonayleisön keräävän sarjan tuoma julkisuus oli yksi syy, miksi Hanna päätti olla palaamatta sarjaan äitiysloman jälkeenkään. Hän myöntää väsyneensä jatkuvaan esillä olemiseen.

– Sallan järjettömyydellä ja välittömyydellä on ollut vaikutus siihen, että ihmisten on helppo lähestyä minua. En väsynyt missään vaiheessa hahmooni tai työhöni vaan sen tuomaan julkisuuteen. En saanut olla missään rauhassa, vaan aina joku oli hiplaamassa, juttelemassa tai tuijottamassa minua.

Hanna Kinnunen näytteli Salatuissa elämissä Salla Laitelaa vuosina 2006–2010. – Hulluimpia hetkiä olivat tilaneet, kun ihmiset eivät uskoneet, etten ole sama ihminen kuin Salla.
Hanna Kinnunen näytteli Salatuissa elämissä Salla Laitelaa vuosina 2006–2010. – Hulluimpia hetkiä olivat tilaneet, kun ihmiset eivät uskoneet, etten ole sama ihminen kuin Salla.

– Vaikka olen ollut sarjasta jo pitkään pois, ihmiset tulevat edelleen juttelemaan hahmosta minulle. Kun olimme viime vuoden lopussa jouluostoksilla, 11-vuotias poika huusi kovaan ääneen rullaportaista: ”Toi on se Salla”. Se oli järjetöntä, sillä poika oli ollut 2-vuotias, kun olin mukana sarjassa.

Aamuherätykset sekoittavat Radio Aallon Dynastia-show’n juontajanelikon unirytmit – Kimmo Vehviläinen: ”Olen puhunut lähetyksissä masturbaatiotekniikoistani!”

Salatut elämät -vuosien aikana Hanna tottui siihen, että ihmiset sekoittivat hänet ja käsikirjoittajan luoman roolihahmon keskenään.

– Se oli alkuun todella veemäistä. Sitä tapahtui ihan kaikkialla. Kerran istuin tuttavani häissä samassa pöydässä tuntemattomien ihmisten kanssa, joista osa totesi illan päätteeksi, etten ole yhtään samanlainen kuin hahmoni.

Hanna Kinnunen väsyi Salatut elämät -julkisuuteen: En saanut olla missään rauhassa!

Hurjimpina vuosina Hanna nautti päästessään matkustamaan ulkomaille, missä kukaan ei tunnistanut häntä.

– Välillä reissutkaan eivät sujuneet odotusten mukaisesti. Olimme vuosia sitten mieheni kanssa syömässä Lontoossa, kun samassa ravintolassa oli suomalaisia turisteja, jotka kuiskuttelivat roolihahmoni nimeä ja ottivat valokuvia.