Hankki öky-Bentleyn! Stefan Therman taas vauhdissa: Törsäsi ja riiteli!

Kotimaa | 06.05.2021 06:33

Seiska uutisoi helmikuussa liikemies Stefan ”Stefu” Thermanin, 33, tehneen miljoonien eurojen kaupat, joiden myötä hän myös pääsi ilmeisimmin eroon aiemmin vaivanneista rahahuolistaan.

Samoihin aikoihin Stefu on myös uusinut autokalustoaan.

Lue myös: Stefan Thermanin rahahuolet hellittivät! Liikemies nettosi yli viisi miljoonaa euroa!

Stefun uusi menopeli on Suomessa melko harvinaisen luksusautoistaan tunnetun Bentleyn hybridimalli Bentayga.

Noin 210 000 euroa maksanut vuosimallin 2019 auto on kuitenkin hieman yllättäen rekisteröity Stefun erään liikekumppanin yrityksen nimiin. Samaisen yrityksen nimissä oli myös Stefun edellinen auto, 745-sarjan BMW.

Stefu Therman tunnetaan intohimoisena automiehenä, joka on kunnostautunut ratin takana muun muassa rattijuopumuksen tiimoilta.
Stefu Therman tunnetaan intohimoisena automiehenä, joka on kunnostautunut ratin takana muun muassa rattijuopumuksen tiimoilta.

Lue myös: Ohhoh! Stefan Therman myy Levin luksusmökkinsä: hinta yli 1,5 miljoonaa euroa: "Ei tinkimisvaraa" - kuva!

”Marokkolainen otti ja lähti”

Seiskan saamien tietojen mukaan Stefun ja Sofia Belórfin vappu ei sujunut rauhallisissa merkeissä. Vinkkaajien mukaan pariskunta otti yhteen sillä seurauksella, että Sofia pakkasi Louis Vuitton -laukkunsa ja lähti Stefun mökiltä yötä vasten.

Riidan yhteydessä Stefu jakoi Instagramiin epätarkan kuvan, jossa joku seisoi mökin edessä. Kuvan liitteeksi Stefu oli kirjoittanut tekstin: Marokkolainen otti ja lähti! Kiitos Jumalan!

Sofia Belórf vietti vappua Stefun kanssa Levillä.
Sofia Belórf vietti vappua Stefun kanssa Levillä.

Lue myös: Jättiriita Espanjassa! Sofia Belórf palasi yksin Suomeen ilman Stefan Thermania – kuvat kohukaunottaresta lentokentältä!

Seiskalla ei ole varmuutta siitä, viittaako Stefu tekstillään puoliksi marokkolaiseen Sofiaan. Hän laittoi vielä myöhemmin uuden Instagram-julkaisun, jossa hän kirjoitti: No matter how much a snake sheds skin, it´s still a snake (suomeksi Käärme on käärme, vaikka se karistaisi nahkansa).

Lue lisää Stefun auton erikoisesta omistusjärjestelystä ja Sofian kommentit riidasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Ahti Kettunen, Panu Hörkkö ja Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!