fbq
Kotimaa
02.12.2021 12:06
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan arkisto
Kalle Riina
Haluaisitko astua Kalle Palanderin saappaisiin? Kriisistä toiseen seilannut Viron kartano on nyt tarjolla yksityiskäyttöön
Kotimaa
02.12.2021 12:06
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan arkisto

Kalle ja Riina-Maija Palanderin omistaman kartanon majoitusbisnes Virossa on päässyt koronakurimuksessa jaloilleen niin sanotun lähimatkailun suosion noustua. Palanderit ovat kertoneet avoimesti hotellikartanonsa vaikeuksista. Joitakin vuosia sitten kiinteistöön tehtiin iso remontti.

Lue myös (2017): Riina-Maija ja Kalle Palanderin kartanohotelli Virossa remonttikaaoksen keskellä: ovet kiinni ja miljoonavelat!

Talousvaikeuksien kanssa kamppaillut kartanon isäntä Kalle puolestaan tuskaili jo 2010-luvun alussa, että Ontikan kartano on haastava myyntikohde, joten suursatsaukseen on syytä satsata aina vaan lisää. 

Lue myös: Kalle Palander: Hotelliani on vaikea myydä!

Riina
Riina-Maija on kartanon työteliäs emäntä (arkistokuva).

Kartanon ylläpidosta on Seiskan tietojen mukaan vastannut pitkälti Riina. Kävijävirtojen noustessa yrittäjäpariskunta on saanut uutta tsemppiä ja historiallisen arvorakennuksen tulevaisuus näyttää lupaavalta. Kartanoidyllistä nauttiville Palanderit esittävätkin tarjouksen: Koko paikka on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Tarjous on nähtävillä Kallen Instagram-tilillä. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »