fbq
Erna Husko

Formuloista huumaantunut Erna Husko poseeraa takaluukku kohti kameraa

Monacossa lomaillut fitness-somettaja Erna Husko hehkuu Instagram-kuvassaan. Erna on pukeutuneena tiukkoihin valkoisiin housuihin ja selän osittain paljastavaan toppiin.

Postauksen kuvatekstissä lukee:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- MONACO GP WEEKEND Mun superauto toistaseks jäi kakkoseks, koska myönnettäköön eihän sitä voi edes verrata näihin. 

Lue myös: Nyt nousi peppu penkistä aivan väärässä paikassa! Fitnessmalli Erna Huskon törkyparkki ärsyttää Helsingissä - kuva!

Kommenttikenttään kirjoittelijat ovat kiinnittäneet huomiota erityisesti Ernan kameraan päin kääntyneeseen takapuoleen.

Monacossa oli viikonloppuna F1-osakilpailu, josta kuntosalilla viihtyvä kaunotar ilmeisesti nautti. Toisessa uudessa päivityksessä Erna kuvaa videomuotoon tunnelmia formulaviikonlopusta sekä hehkuttaa kaupungin energiaa, lämpöä sekä toivoo ajan pysähtyvän.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ernan autoharrastus on aiemmin näkynyt erikoisina tapoina parkkeerata. Maaliskuussa Ernan ökymaasturi löytyi Veikkolan S-marketin invaruudusta ja toukokuussa samainen auto jouduttiin hinaamaan pois Helsingin Kalliosta.

Seiska uutisoi aiemmin Ernan lomailevan räppäri Williamin kanssa. Salapari ei ole itse tuonut asiaa esille, mutta pari näkyy käsi kädessä monacolaisella luksusjahdilla kuvatussa videossa.

Lue myös: Räppäri Williamin ja Erna Huskon lemmenloman kohde paljastui - kuhertelevat käsikkäin luksusjahdin kannella 

Vaikka suhde ei ole julkinen, niin Williamin kiinnostus fitnesskaunottariin ei ole uusi juttu. Räppäri erosi aiemmin tänä vuonna bikinifitnessurheilija Sonja Aiellosta. William yhdistettiin Ernaan hyvin pian eron jälkeen.

Lue myös: Räppäri Williamista eronnut Sonja Aiello Seiskalle: ”Viimeinen tikki oli liikaa!”