fbq
Danny

Flirttailu kuoleman kanssa säikäytti – Danny vakuuttaa voivansa hyvin

Suuri yleisö hätkähti, kun UMK-kilpailukappaleet paljastettiin. Danny tavoittelee euroviisuedustajan viittaa varsin epätyypillisellä viisukappaleella: synkkäsävyinen Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua suorastaan flirttailee kuoleman kanssa.

– Se on ihan totta. Kuolema ei ole milloinkaan ollut niin ajankohtainen kuin nyt, kun korona kylvää satoa ympäri maailmaa. Se on hyvin ajankohtainen aihe eikä missään nimessä tyypillinen euroviisukappale, Danny myöntää Seiskalle.

– Kappale on tehty jo ennen kuin UMK halusi sen mukaan. Sitä ei siis ole tehty Euroviisuja silmällä pitäen. Kyseessä on kuitenkin niin loistava teos, että päätimme suostua – vaikka tiedostimmekin, että se saattaisi pelottaa.

Moni on tulkinnut Dannyn UMK-kappaleen kuin henkilökohtaiseksi testamentiksi. – Sitä se ei kuitenkaan ole! Kuntoni on hyvä, Iso D vakuuttelee.
Moni on tulkinnut Dannyn UMK-kappaleen kuin henkilökohtaiseksi testamentiksi. – Sitä se ei kuitenkaan ole! Kuntoni on hyvä, Iso D vakuuttelee.

Danny haluaa Euroviisuihin - näin ex-rakas Erika Vikman reagoi tilanteeseen!

Pelkoa ja huolta on herättänyt kappaleen tuonpuoleiseen viittaava teema, jota moni on pitänyt Dannyn henkilökohtaisena testamenttina. Iso D:n tiedetään kamppailleen sydänongelmien ja diabeteksen kanssa.

– Ei se mikään testamentti ole. Se on vain totuus siitä, mitä maallisen elämän viimeisenä päivänä tapahtuu. Ja se koskee meitä ihan kaikkia, Danny huomauttaa.

– Mitä taas omaan tilanteeseeni tulee, kuntoni on hyvä ja kilpailen mielelläni. Olen myös iloinen saadessani tehdä töitä Janne Rintalan kaltaisen lahjakkuuden kanssa. Hän on tämän hetken nerokkain ajan henkeä tajuava lauluntekijä.

Upea blondi studiossa! Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, järjesti Helmi Loukasmäelle, 19, intiimin studiosession Lahdessa: ”Kaikkinensa hedelmällinen kokemus”