fbq
Kotimaa
23.12.2021 12:00
Teksti: Tanja Korpela, Leena Ylimutka|Kuvat: Atte Kajova
Jari Sillanpää
Fanit toivat Jari Sillanpäälle joulun - älytön lahjavuori!
Kotimaa
23.12.2021 12:00
Teksti: Tanja Korpela, Leena Ylimutka|Kuvat: Atte Kajova

Vaikka Jari Sillanpää, 56, on viime vuosina rypenyt kohuissa, uskolliset fanit ovat pysyneet siitä huolimatta matkassa mukana.

Jari veti joulukonsertin Kallion kirkossa Helsingissä keskiviikkona (22.12.). Keikan jälkeen artisti jakoi Instagram-tililleen videon, jossa hän kiitti fanejaan ja esitteli heiltä saamaansa joululahjavuorta.

Fanit olivat tuoneet Jarille hurjan määrän paketoituja lahjoja sekä lahjakasseja. Pinosta pilkottaa muun muassa suklaakonvehteja ja jouluisia servettejä.

- Vau, vuoden viimeinen keikka oli tänään Kallion kirkossa. Kyllä kannatti! Jari hihkuu videolla lahjapinon takana.

Jari toivottaa videolla faneilleen hyvää joulua.

- Kiitos vielä tästä illasta ja vuodesta. Te olette ihania ja toivottavasti nähdään pian, Jari kirjoittaa päivityksessään.

Jarin koti on puettu jouluun. Iso ruokapöytä on saanut yleen punaisen joululiinan ja suuren kynttelikön. Ikkuinoita somistavat tontut.

Rahaa riittää

Sillanpään keikat lähtivät sakkaamaan vuonna 2018, kun hänen huumausainerikoksensa tulivat julki. Kaksi vuotta sitten hän joutui käräjille vastaamaan sukupuolisivellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Viime vuonna hänet tuomittiin sakkoihin kyseistä teosta.

Lue myös: Jari Sillanpään terveys petti huumekohun keskellä – sokkikuva rähjäisestä Siltsusta!

Osa keikkajärjestäjistä otti suosikkiartistiin pesäeroa, ja Sillanpää joutui pakon sanelemana jättäytymään keikkatauolle.

Lue myös: Miten tämä on mahdollista? Jari Sillanpään firma sukelsi huolella: liikevaihdosta suli jopa 94 prosenttia – silti messevä voitto ja pulskat varat!

Sillanpään tuore tilinpäätös kertoo karua kieltä siitä, miten keikkojen vähyys näkyi hänen yrityksensä liikevaihdossa. Firman tilikausi kattaa 1.7.2020 – 30.6.2021 välisen ajan. Tuolloin myös koronan vaikutukset näkyivät keikkarintamalla.

Ei siis ihme, että Sillanpää firman liikevaihto laski dramaattisesti peräti 94 prosenttia, 560 000 eurosta 36 000 euroon.

Silti Siltsu onnistui tekemään peräti 180 000 euroa voittoa. Arvatenkin osa voitosta selittyy sillä, ettei Siltsu maksanut palkkaa euroakaan.

Tangokuninkaan firma on muutenkin loistavassa kunnossa. Sillä on osingonjakokelpoisia varoja peräti 4,2 miljoonaa euroa. Osinkoa yritys päätti jakaa 90 000 euroa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »