fbq

Ex on the Beach -Roope järkyttyi – sai tappouhkauksen: ”Se oli niin pelottavasti kirjoitettu!”

Ex on the Beach Suomi Afterski -ohjelmassa mukana oleva Roope on kohdannut kohuohjelman mukana tulleen julkisuuden nurjan puolen.

Roope on yksi Ex on the Beach Suomi Afterski -ohjelman pääsinkuista. Vauhdikkaassa tosi-tv-sarjassa mukana oleminen on tuonut mukanaan hyvien asioiden lisäksi myös negatiivisia asioita. Roope kertoi EOTB-Jälkipuinnissa saaneensa tappouhkauksen.

- Olisiko siitä pari viikkoa. Keskellä kirkasta lauantaipäivää tuli Instagramissa viestipyyntö. Viestissä luki jotenkin näin: ”Pitäiskö sut tappaa sun mielestä? Oot kyllä sellainen tyyppi, että ootan, kun pääsen tappamaan sut.” En nyt muista aivan sanatarkasti, mutta suurin piirtein näin se meni. Se oli jotenkin niin pelottavasti kirjoitettu, Roope kertoi.

Hän kertoi muutaman muunkin tosi-tv-tähden saaneen samanlaisia viestejä.

- Keskustelimme asiasta keskenämme, ja päätimme tehdä rikosilmoituksen.

Erika paljasti tunteensa Ex on the Beach Suomessa – Roope menetti hermonsa täysin: ”Painu v**tuun, ämmä!”

EOTB-Jälkipuinnin juontaja, itsekin ohjelmassa mukana oleva Jenna Mäkikyrö oli pahoillaan ystävänsä puolesta.

- Jos osallistut johonkin tv-ohjelmaan ja niin hauskaa kuin meilläkin oli, niin ei minun mielestäni tuollaisen reissun jälkeen ole kiva saada tuollaista. Meillä oli kuitenkin todella hauskaa, Jenna sanoi.

- Emme ole vahingoittaneet ketään. Emme ole tehneet mitään lainvastaista, mitään, mistä voisi kaivaa sen jutun. Tosi sääli niille, jos naamani ei ole miellyttänyt. Ei se tarkoita sitä, että minulle laitetaan viestiä, että ”ootan pääseväni tappamaan sut”, Roope totesi.

EOTB-Jälkipuinnin yhteystyökumppaneina toimivat Naughty BRGR ja Foodora. Naughty BRGR on luonut valikoimaansa maukkaan Ex on the BRGR -combon, johon kuuluu Naughtyn maukas NYC Cheese -burgeri ja ranskalaiset. Tsekkaa maukkaat lisätiedot Foodoran applikaatiosta.

Lue lisätiedot täältä.

Lisäksi koodilla VANHASUOLA Foodoran uudet asiakkaat saavat 14 euron alennuksen yli 20 euron Naughty BRGR -tilauksesta. Koodi on kertakäyttöinen, ja se on voimassa 31.5.2021 asti. Etu toimii vain tilauksen teon yhteydessä maksetuista tilauksissa. Alennus toimii ainoastaan Foodoran mobiilisovelluksessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy