fbq
Kotimaa
03.04.2021 14:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld
Jenna Mäkikyrö
Ex on the Beach -kaunotar Jenna Mäkikyrö teki itsetutkiskelua: Ihastun ihmisiin, jotka satuttavat minua!
Kotimaa
03.04.2021 14:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld

Jenna Mäkikyrö, 25, on monille tuttu Big Brotherista ja Temptation Island Suomesta. Nyt hän on mukana Discovery+-palvelun Ex on the Beach Afterski -ohjelmassa.

Lue myös: Tosi-tv-kaunotar Jenna Mäkikyrö pyörsi päätöksensä: Sitten aloin pohtia, miksi jarruttelisin

Ex on the Beach ja Temptation Island Suomi keskittyvät ihmissuhteisiin ja niiden haasteisiin. Jennan mukaan hänellä ei ole ollut koskaan onnea ihmissuhteissa.

– Suhteeni eivät vain onnistu. Toki minussa on asioita, jotka ärsyttävät ihmisiä; olen sanavalmis ja hakeudun huomion keskipisteeksi huomaamattanikin. Ne ovat varmasti syitä, miksi ihmissuhteeni ovat epäonnistuneet.

Jenna toivoo löytävänsä  elämänsä rakkauden, mutta  toistaiseksi hän ei ole tavannut sitä oikeaa. – Monet  haluavat kumppanikseen  vakaan ja rauhallisen ihmisen, enkä ole kumpaakaan  noista, hän naureskelee.
Jenna toivoo löytävänsä elämänsä rakkauden, mutta toistaiseksi hän ei ole tavannut sitä oikeaa. – Monet haluavat kumppanikseen vakaan ja rauhallisen ihmisen, enkä ole kumpaakaan  noista, hän naureskelee.

Lue myös: EOTB-Amanda ja Jenna Mäkikyrö riitelivät useita tunteja kohusarjan kuvauksissa – alkoi ensimmäisenä iltana: ”Katsojille ei aukea, miksi meillä on biiffiä”

Jenna on tehnyt itsetutkiskelua ja huomannut ihastuvansa ihmisiin, joiden tietää lopulta satuttavan häntä.

– Minulla on kummallinen tapa etsiä suhdetta, jonka tiedän päättyvän huonosti ja särkevän sydämeni. Minun pitäisi päästä eroon siitä, että vedän sata lasissa, vaikka tiedän kaiken päättyvän huonosti. Ihmiset kertovat minulle, etteivät he halua parisuhdetta. Silti ajattelen olevani se, joka muuttaa tilanteen. Sitten niin ei tapahdukaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »