fbq
Telkkari
26.03.2021 12:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
EOTB-Amanda ja Jenna Mäkikyrö riitelivät useita tunteja kohusarjan kuvauksissa – alkoi ensimmäisenä iltana: ”Katsojille ei aukea, miksi meillä on biiffiä”
Telkkari
26.03.2021 12:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Amanda on yksi Ex on the Beach Suomi Afterski -ohjelman puhutuimmista henkilöistä. Amanda ja Jenna Mäkikyrö ottivat yhteen jo ensimmäisenä iltana, ja tilanne jatkui useita tunteja.

- Riitammehan päättyi siihen, että sinä itkit sängyssä peiton alla, minä lattialla. Rasmus oli puhemiehenä välissä. Sitten en enää jaksanut, tulin halaamaan sinua ja sanoin, että annetaanpas olla, Jenna sanoo EOTB-Jälkipuinnissa.

- Katsojille ei välttämättä aukea, miksi meillä on ollut niin paljon biiffiä tuolla. Ei se ole sitä, että joku olisi tehnyt jonkun kanssa jotain. Muut ihmiset ovat olleet heittämässä omat mausteensa soppaan, hän jatkaa.

Myöhemmin kaksikko puhuu tilanteesta, jossa Jenna ja Jenni ovat olleet vihaisia Amandalle.

- Tässä on sellainen tilanne, jota katsojat eivät valitettavasti päässeet näkemään. Meillehän tultiin kertomaan kaikkea mitä olet puhunut iltana, kun heitit vedet Rasmuksen päälle. Meininki oli aika tuohtunutta, ja ihmiset olivat aika vihaisia. Sinähän et tiennyt, että meille on kerrottu, Jenna sanoo Amandalle.

Vaaleaverikkö oli aivan tietämätön kaikesta.

- Minulle ei tullut varmaan koko reissun aikana ilmi se, että Rasmus on tullut sanomaan teille jotain mitä olen puhunut. En edelleenkään tiedä, mitä hän on sanonut, koska minulle ei ole kerrottu. Kyllähän minä yllätyin, miten tuohtuneita olette olleet yhtäkkiä. Olen vain elänyt omassa kuplassani ja ajatellut kaiken olevan ok.

Jenna huomauttaa, että monet hänen ja Amandan erimielisyyksistä ja niin sanotuista riidoista ovat johtuneet henkilökohtaisista asioista.

- Siksi sitä ei varmasti ole näytettykään, koska ulkopuoliset asiat eivät liity ohjelmaan. Paljon tuolla on sellaista, josta katsoja ei ihan saa kiinni, hän toteaa.

Ex on the Beach Suomi Afterski Discovery+-palvelussa tiistaisin.

 

Yhteistyössä Naughty BRGR ja Foodora

EOTB-Jälkipuinnin yhteystyökumppaneina toimivat Naughty BRGR ja Foodora. Naughty BRGR on luonut valikoimaansa maukkaan Ex on the BRGR -combon, johon kuuluu Naughtyn nimikkoburgeri ja ranskalaiset. Tsekkaa maukkaat lisätiedot Foodoran applikaatiosta.

Lisäksi koodilla VANHASUOLA Foodoran uudet asiakkaat saavat 14 euron alennuksen yli 20 euron Naughty BRGR -tilauksesta. Koodi on kertakäyttöinen, ja se on voimassa 31.5.2021 asti. Etu toimii vain tilauksen teon yhteydessä maksetuista tilauksissa. Alennus toimii ainoastaan Foodoran mobiilisovelluksessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »